Sayfa 493/937 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by marabadan Yazıyı Oku
    Bu hukuki süreç başlatmayla ilgili bazı arkadaşların çalışmaları vardı. Hatta avukatla bile konuşacaklardı bir zamanlar. Ama ses seda çıkmadı.

Hatta sayın fibonacci bu konuyla ilgili whatapp grubu kurmuştu. Neler yapabiliriz diye. Ama sonra ne oldu ne gitti olay kapandı. Artık sayın fibonacciyi de buralarda göremiyoruz. Nedendir bilinmez...
    ne söylesek boş.bu kağıt haberle, icraatla gideceğini gösterdi.endexle
    alakası yok.bankanın bize göre vermedigi temettüler kanunen suç, ortada bir tüzük var ve banka iplemiyor.böyle büyük bir bankanın neye güvenerek hala daha temettü vermediğini anlamıyorum.demek ki elinde güvendiği bişeyler var.bi daha beklemeye gireceğiz mecburen. sonu iyi olur inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by nebo58 Yazıyı Oku
    Bu tür yorumlar saçmalıktır.

Soru şu;
    Durmadan yok Hintli müslümanların parası, yok CHP, yok para Atatürk’ün parası değildi diyenlerin amacı nedir?

Üzüm yemek mi bağcı dövmek mi?

Amaç bağcı dövmek, İş Bankasını devletleştirmek ise devlete geçen İş Bankasından ne bizlere ne de devlete hayır
    gelir.

Devlet bankalarının durumu ortadadır.

Devlet malı deniz, yemeyen keriz...

Ama haberiniz olsun o pastadan bize çikolata kırıntısı bile düşmez böyle birşey olursa.

Bir hakızlıktan konuşulacaksa,

Ödenmeyen temettülerden,
    Temettülerin ödenmemesi kararı alınırken yönetimde 4 oy hakkıyla bulunan CHP li yönetim kurulu üyelerinin İş Bankasının dümen suyuna giderek Atatürk’ün vasiyetine ihanet etmeleriden konuşulmalı.

Ama bunlar asla dile getirilmiyor.

Gerçekten doydum Hintli müslümanların parasını duymaktan.
    Cumhuriyet kurulurken yapılan tüm yatırımlar, şeker fabrikaları, uçak fabrikası, otomobil, Atatürk Orman Çiftliği, Köy enstitüleri, çimento fabrikaları... ve daha yüzlercesi har vurulup harman savrulup İstanbuldaki müteahitler zengin edilirken kimsenin sesi çıkmadı....
    Bütün derdimiz Hintli Müslümanların paraları.

Hadi canım sizde. İnsanın aklıyla alay etmeyin.

Birileri de çıksın Atatürk’ün vasiyetine “gerçek ihaneti” anlatsın.

CHP nin kontrolünde sadece imtiyazlı hisseler yok. C tipi de var...

TTK ve TDK ya ödedik dedikleri bu C tiplerinin parası.
    ISKUR, A ve B hisseleri için sadaka gibi ödeme yaptıklarından kimse bahsetmiyor...

Birileri de bunu gündeme getirsin artık.

Meclisin açılmasını bekleyeceğiz.

Sonrası Allah Kerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

büyüksün kardeş, bu banka devlete geçse ırzına geçerler. Kredi garantili müteahhitlerini daha da zengin ederler.. Soyup soğana çevirirler... Ülkede devletin elinde ne kaldı peşkeş çekilmeyen.. Hintli müslüman parası vs diyen sadece boş konuşur.. Dile getirilmesi gereken 4 Chpli üyedir. Bu banka bu parayı holding olmadan kimseye vermez..

3.  Alıntı Originally Posted by iskulelerimagduru Yazıyı Oku
    büyüksün kardeş, bu banka devlete geçse ırzına geçerler. Kredi garantili müteahhitlerini daha da zengin ederler.. Soyup soğana çevirirler... Ülkede devletin elinde ne kaldı peşkeş çekilmeyen.. Hintli müslüman parası vs diyen sadece boş konuşur.. Dile getirilmesi gereken 4 Chpli üyedir. Bu banka bu parayı holding olmadan kimseye vermez..
    Yalan yok ben de hükümete muhalif bir ortağım. Ancak konu bankanın tamamının hazineye devrolması değil bankanın %27 hissesinin hazineye ve oradan büyük ihtimalle varlık fonuna geçmesi. Bu nedenle bahsettiğiniz yandaşa kaynak aktarılması konusu ancak munzam sandıktaki hisseler de hazineye devrolursa gerçekleşebilir. Ama bu durum devletin herhangi bir bankayı hazineye aktarması ne kadar olasıysa o kadar olası

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mr.derebeyi Yazıyı Oku
    benim şahsi görüşüm imtiyazlı hisse sahiplerinin dernekleşip avukat ile hukuki süreç başlatması birileri biliyor susuyor ya da işin bu kısmını bilmiyor o benim derdim değil. Bu konu bir kez dile getirilince sümen altı edilemez kimse dile getirmiyorsa biz eli beklemeyelim biz dile getirelim derim. Biz yapabildiğimizi yapalım sonra devlet mi yapacağını yapar yoksa kurum kendi mi harekete geçer holding için onların derdi olur.
    bizim ferdi veya grup olarak hareket etmemiz havanda su dövmekten başka bir şey değildir. Bankanın bu konularda kaşarlanmış bir sürü avukatı var.bu işi ya hükümet,yada banka kendisi holdingleşerek çözecektir.benim bu konuda görüşüm bu doğrultudadır
    Son düzenleme : AKTOLGALI; 28-08-2020 saat: 00:54. Sebep: CÜMLE DÜŞÜKLÜĞÜ VAR

5. Göklerdennn gelen bir karar vardırr..

6.  Alıntı Originally Posted by AKTOLGALI Yazıyı Oku
    bizim ferdi veya grup olarak hareket etmemiz havanda su dövmekten başka bir şey değildir. Bankanın bu konularda kaşarlanmış bir sürü avukatı var.bu işi ya hükümet,yada banka kendisi holdingleşerek çözecektir.benim bu konuda görüşüm bu doğrultudadır
    Ataturk un vasiyeti yerine getirilmiyor diye dava acarsan bak neler olur gec kalındı sımdıye temettulerı bile almıs olurduk gecmıse donuk odenmeyenlerı bile alırdık okadar net

7.  Alıntı Originally Posted by efe kuzey Yazıyı Oku
    ataturk un vasiyeti yerine getirilmiyor diye dava acarsan bak neler olur gec kalındı sımdıye temettulerı bile almıs olurduk gecmıse donuk odenmeyenlerı bile alırdık okadar net
    tamam,aç o zaman

8. 2004 veya 2005 yıllarında TDK temettüyle ilgili dava açmıştı, hiçbirşey olmadı.bizim işimiz imha, devir ya da holdingleşmeyle çözülür. onu da devlet el altından anlaşmazsa,,, benim şahsi görüşümdür.

Sayfa 493/937 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •