Sayfa 494/790 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

2. artık dikile dikile öğrendik yemezler şu anda eksi 1000 puan ama akşam artı 3000 puan üzeri kapatıp alışlara geçeceksiniz. Yemezler bizleri de spek yaptınız hep alavere dalavere bekliyoruz yukarıları akşam 5.80 üzeri kapat ta şenlik olsun akşama görüşmek üzere kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by uzun yatırımcı Yazıyı Oku
    artık dikile dikile öğrendik yemezler şu anda eksi 1000 puan ama akşam artı 3000 puan üzeri kapatıp alışlara geçeceksiniz. Yemezler bizleri de spek yaptınız hep alavere dalavere bekliyoruz yukarıları akşam 5.80 üzeri kapat ta şenlik olsun akşama görüşmek üzere kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Bugün olmadı be arkadaş. Yine biz belemedik. Onlar kazandı. Yine gol olmadı.

4. Her gün küçük yatırımcıya gol atıyorlar. hisseye güven bırakmadılar
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. Daha cok yenisin karayel09 bize yıllardır hegün gol atıyorlar.Bunların cigerini biliriz biz...Bir kıstılar elimiz kolumuz baglandı zararımız cok buyuk...Umarım sende cok saplanmazsın.Bir an once yukselmeye baslar bizde zararımızı azltırız.Bu hisseye yorum yapmak cok zor.Sanki burayı okuyup hareket ediyorlar.Ben yaklaşık 4 yıldır duzenli aralıklarla alılm yapıyorum ve nereden aldıysam hep altına düştü.Grafiği incelersen anlarsın.Artık almamaya karar verdim,bekliyorum.Bakalım ya batıcam ya kurtarıcam.Gerci benim aldığım noktaya gelmesi için 2 katına cıkması lazım sonra da kar etmek için biraz daha yukselmesi lazım tabi...Yani bizlerdeki durum bu...İstus-ben-adanalı-kennym-oscar bu forumum aktif kullanıcılarıyız.Yazdıklarımdan etkilenmeni istemem ama bu hisse ömür tüketir...

6. Niye düşmüyorsun bizim. Beni çooooook duygulandırdın. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Normalde yüzde 6 düşerdin sen. Hastamı oldun yoksa. Seni doktora götürelim.

7. ben umudu kaybettim , bebelere kalsın hisse hala o zamanlarda ayakta olursa , belki yükselir de bebeler der ki vaktiyle babamgil hisse almış ne iyi etmiş.. tabi hisse yamulursa bu seferde arkamızdan sövebilirler, vaktiyle şunu almışlar ama kafasına edeyim tüm parayı burda yemişler diye

bu yıl 10 kuruş kar oluşsa hisse başı dağıtılabilen kısımda, seneye biraz nakit gelir onla da hisse alırız artık asdfasda hayale bak yav iyice kafayı yedik ..

8.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Niye düşmüyorsun bizim. Beni çooooook duygulandırdın. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Normalde yüzde 6 düşerdin sen. Hastamı oldun yoksa. Seni doktora götürelim.
    Ağlattın beni. Kendimi tutamadım. Normalde 5 in altına düşerdin. Eski performansından eser kalmamış.😂😂😂😂

Sayfa 494/790 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •