Sayfa 494/539 İlkİlk ... 394444484492493494495496504 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Bu şirketi diğer şirketlerle karıştırmayın. Şirketi halka açmalarının sebebi milleti dolandırmak. Lakin 1 yıl içinde %170 bedelsiz biraz da temettü verecek olmasına rağmen geri geri gitmesinin başka bir izahı olamaz. Aynısı batı grubundada var. Bir izmir firması ege endüstriye bakın bir de bunlara. Ege endustrinin patronunu gorsem elini opecem. Adamın önde gideni. Bunlar sadece kendi ceplerini dusunen zavallilar.

çok zor bi kağıt

Alıntı Originally Posted by Akça Yazıyı Oku
    Bu şirketi diğer şirketlerle karıştırmayın. Şirketi halka açmalarının sebebi milleti dolandırmak. Lakin 1 yıl içinde %170 bedelsiz biraz da temettü verecek olmasına rağmen geri geri gitmesinin başka bir izahı olamaz. Aynısı batı grubundada var. Bir izmir firması ege endüstriye bakın bir de bunlara. Ege endustrinin patronunu gorsem elini opecem. Adamın önde gideni. Bunlar sadece kendi ceplerini dusunen zavallilar.
    ........

YTD

4. Ananin ......a Kadar dusur

bu fiyatlardan da satıyorlarsa artık yuh!

.28-9-2018. tarihinde MSGYO. A.S. payları ile ilgili olarak 2,2087 fiyat ortalamasınıdan 48.955 adet
    satıs islemi tarafımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte MSGYO A.S. sermayesindeki paylarım 28-9-
    2018 tarihi itibariyle %.5,049. sınırına ulasmıstır/ asmıstır.

6. sanki bedelli veriyormuş gibi çakmışlar yine.Hiç takmıyorum.İstediğiniz yere kadar verebilirsiniz.Sizin malınızı kime kaptırdınızda ,o kapan yüzünden bize bu kadar zulüm neden.Şimdi bile al satlarım yüzünden satsam yüzde on en az kardayım.gün sonunu bekleyeceğiz hep beraber.Şu aşığa satışları ne zaman toplayacaksınız bakalım.1,80 DE GÖSTERSENİZ,2550 İDE GÖSTERSENİZ BİZ YOL ARKADIŞIYIZ.Ölmek var satmak yok hedef gerçekleşene kadar.Y.T.D.

7. Düşündüm taşındım dünden beri bu ortak satışları niye.biri büyük açıkçı.ortakdan devamlı borç hisse alıyor olabilir.yüksek oranda 2400 larda açığa mal satışı olduğunu düşünüyorum.mal satan olmayınca alanlar açıkçıya fırsat vermiyor.ilginç gelebilir size .ama bu gün akşam piyasa kapanışında mal satışı gelirse hiç şaşırmam.ancak sizin ve benim sabrımı ölçüyorlar.bizim kaidemiz sabır ve şükürdür.spekülatör cehennemin dibine kadar yerin var.vesselam.y.t.d.

8. Son söz bu bu fiyattan bölünürse 1350 olacak.Yalnız forxte incledim.Bu hisse normalinde 200 milyona çıkarıyor sermayesini.şu an piyasa fiyatı157 milyon.Sizin anlayacağınız bu hisse değerinin altında görüyor.AKMGYO hisse sermaye 37 milyon piyasadki değeri 683 milyon.AVM karşılaştırması arttırılabilir.Yalnız dünkü DÜNYA gazetesinin haberini de Manşetinide okumayı unutmayın.SPEKÜLATÖR VER BAKALIM VER.Bir daha %25 yükselmeden yazmayacağım.Y.T.D.

Sayfa 494/539 İlkİlk ... 394444484492493494495496504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •