Sayfa 494/808 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. [IMG][/IMG]

BUGÜN
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

2. [IMG][/IMG]

VADE BAŞINDAN
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

3. [IMG][/IMG]

Para girişi

Gün içi future alıp, 5- 10 kademede satıyorum. Bir süredir hisse forumlarındaydım, valla yanlış yerdeymişim ya, asıl cevher burada. Herkese selamlar!

5. Reis ortalamam 9.6 Şubat vade bekliyecem abi yapacak bir şey yok..
    Bende realize eder diye düşündüm.. zamanında 11 den 9 Lara soluksuz düştüğünde neler çektim ama karla çıktım 11 den satıp kar almadık gitti de gitti ..hatta o zamanlar bir bu bir de Kardemir gidiyor idi hatırlarsan..ya Ereğli beni alacak ya ben Ereğli'yi[emoji106][emoji23][emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Sıkıntı yaratmaz ereğli şortlar...

Ereğli' nin 30 kademe düşüşünün eli kulağında...

Kaçtan poz açtın bilmiyorum ama spot 9.69' u geçmeden pek risk görmüyorum...

Ben yarın artı gap yapar diye kapattım, ama VİOP30 kapanışı kafamı karıştırdı biraz...

Akşam pastadan bişeyler anlarız belki...
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hoş geldin kardeşim.. gördüğün görebileceğiniz en seviyeli topiclerden birisi üstad trader kaynıyor burası
     Alıntı Originally Posted by Esq.CM Yazıyı Oku
    Gün içi future alıp, 5- 10 kademede satıyorum. Bir süredir hisse forumlarındaydım, valla yanlış yerdeymişim ya, asıl cevher burada. Herkese selamlar!

7. Hrc yorumları bekliyorum
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Akşam HRC fiyatlarına ve diğer benzerlerine bir göz atıcam...
    Son çeyrek beklentisi, ABD Çin anlaşması ve temettü ayakta tutar sanki biraz daha... Ben Kardemir tarafına biraz yoğunlaşacağım...

Aslında bugün çok güzel kazanılırdı ,aşağı yukarı çok fırsat verdi, ama geçen haftanın hasarı insanı az miktarda işlem yapmaya itiyor... Esasen böylesi de iyi...5 lirayı alıp kafayı serin tutmak lazım...

Yarın da bi 1.000 atsa yukarı iyice kıvama gelir gibi bakalım artık...
    Eve full flat...Emeği geçenlere teşekkürler, iyi akşamlar...

8. ben bu sistemin YALANCISIYIM AĞALAR...
    şimdi endeks 139800 de başlayan atak yapan sayın PALA bu seviyelerde iken grafikte de işaretlediğim yerlerde 139000 cci değerinden bahsetmiş ilk 69000 ile 70000 bandıının geçildiğini bunun indikatör hareketinde göre fiyata çok daha yüksek yansıyacağını söylemiştim hatta o gün grupta o kazayı yaşamaıştı....
    KESİNLİKLE YANLIŞ ANLAŞILMASIN DEDİĞİM..
    şimdi burada olay ne..
    endeks fiyatta ilerlerken o meşhur CCİ 1390000 ne yol alırken ENDEKS fiyatı sizde çok iyi biliyorsunuz ki gaplarla yolunu aldı ve burası aşıldı..
    bundan sonrası için bu attığım mevcut grafiklerde özellikle CCİ ema kesişimine LÜTFEN DİKKAT EDİNİZ..
    cci da tam anlamıyla bir geri dönüş ve 1390000 seviyesinin altında ki 100000 seviyesine gitmesini görüyorsunuz..fiyat yataya bağlamışken bu hareket eski CCİ zirvesi olan 245000 ile 3210000 seviyesine ilerlemeden yeni tepe oluşuşturup döndüğünü gösteriyor..
    Daha önce de yaptığım çıkarımda YÜZDE 4 kar vercek dediğim sistem daha fazlasını LONG tarafa sunan pala geçmiş hareketlerde bu CCİ dönüşlerinde de tepeden dibe ölçümlerde ortalama 2000 puan realize etmiş ve bundan sonra yüksele kanalı koruyorak mevcut cci fiyat uyumsuzluğunu doğrulayarak yükselmeye devam etmiş...
    şimdi benim kendimce yazdığım bu cci koduna gmre de eskiden bu şekile yaptığı hareketlerde hep dip puan kazanarka TRENDİNE GÜÇLÜ FİYAT HAREKETİ İLE devam etmiş.....
    Fİyatın yatay sarması ve cci da ki bu düşüş yani bir MERDİVEN BASAMAĞI oluşacağı kansını yine bende oluşturuyuyor....

15 dakikalık ki benim için çok geniş süre ve ilk önce saatliğin bozulacağını gösteren sistemde de benim indikatörler göreceğiniz gibi ilk emaresi CCİ olacak şekilde mom 89 un 0 kanalına yaklaşması ile trend gücünün buradan salınımı olursa eğer destek arayacağını gösteriyor..
    5 dakikalıkta anlattığım gibi 15 periyotta CCİ değerlerinin geçerliliği kabul görmüş haliyle geldiği şekilde geçmişe baktığımızda destek arayışı içine girdiğini görürüz...
    15 dakikalıkta 245000 değerinin yeni zirveyi onayladığını ve anında 139000 değeri kırılarak 69000 seviyesinde trendi koruyorak yükselen trendi ilerlettiğini daha önce paylaşmıştım...
    asıl sorun 69000 cci 15 dk değerinin aşağı kırılması ile olacağını bunun yukarı kırılması ilk hedefin 1390000 olması ve fiyata yğzde 4 lük hareket kattığını geçmişte gördük ama pala yeni zirveye ilerledi..bunun da onayını aldık ..
    özetle 15 DK periyotta ciddi şekilde emare vermiş olan sistem de ..
    5 DK YE göre..149375 zirvesinden sonra GERİ ÇEKİLİMİN başladığı ve CCİ da 690000 değerine ilerlediğini zöylüyor..
    5 DK YE GÖRE zirve den sonra destek arayışı 147350 den sonra 146925 e doğru bir hareket gerektirir..CCİ YA GÖRE 2000 PUAN BİR ARALIK GÖZÜKÜYOR..
    15 dk ye göre 149350 zirveye göre grafiklere dikkatle bakarsanız geri çekilimin daha sinyal vermediğini ama ilk emare olan EMA kesişimin olmak üzere olduğunu görürsünüz....
    15 dk ye göre de ..
    eğer GAPLI AÇILIP BOZULMASSA (ki artık tırsmak gerekiyor pekala longtan..)
    146900 den sonra 145450 144400 hesaplaması CCİ değerlerine göre çıkmaktadır..
    bu trendin başlangıç noktası benim sistemde 139800 den sonra başlamaktadır ki..
    bu yükseliş olmadan evvel sistem 138600 diye basbas bağırdı...
    bu değerin altı ve üstü o zaman ki CCİ MOM89 139000 69000 değeridir ve VADELİ KONTRARTTA benim sisteme göre de destek olarak ihlal edilse de çalışmış TDS referans değeridir....
    HERKESE İYİ AKŞAMLAR..
    KAZANCINIZ BOL OLSUN YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ..

Sayfa 494/808 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •