Sayfa 494/900 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Is yatırım ince 110 a kadar bastı sonra 20.000 adet koydu. Ac kurt sürüsü gibi saldirip 1 dk da erittiler. Bu satis sonrasi is yatirim 52.000 eksideydi. Ne hikmetse 110 uzerinden azar azar tekrar alip daha aşağılardan satiyor. Ilginc hareketler.

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bugün satış operasyonu biter. Yarın ve 31 Aralık tavan tavan gidebilir. Sanırım yükselişini durduramazlar. Ytd !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
     Alıntı Originally Posted by gokhangs Yazıyı Oku
    İş Yatirim meclis gündemi aciklanmadan onceki 10 gun icerisinde genelde topluyor ve meclis görüşmeleri baslamadan hemen once ve meclis haftası satmaya başlıyor. Yanlış takip etmediysem 3-4 aydır bu senaryo gerçekleşiyor. Her defasında da kendi kendime adamlar icerden haberi almislar ve imarin çıkmayacağını bildikleri için satıyorlar diye düşünüyordum. Bu ayda aynısı oluyor gibi. Bu sebeple kıllanmıyor değilim. Sayet içerden haber almayıp strateji olarak yapiyorlarsa çok ballilar. Cunku her defasinda imar sonraki aya kalıyor ve hedeflerine ulasiyorlar. Bakalim bu ay ne olacak. Meclis gundeminin açıklanması da eli kulağında. Umarım bu ay farklı olur ve İş yatırım ters köşe olur.

SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle, bende bu yolu izliyorum. Haziran’dan dip 74 lerden başlayıp 5 kez trade ettim. Ama dipler yükseliyor hep ,bu iyi bir şey .
    Hakan’a ’ selam [emoji112]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

Kağıdın bütün kimyası bozuldu. Bundan sonra alışıldık hareketler olmayacak gibi. Eskiden adı sanı bilinmeyen bir hisseydi. Şu anda her mecrada muhabbeti dönüyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    370
     Alıntı Originally Posted by relax42 Yazıyı Oku
    Kağıdın bütün kimyası bozuldu. Bundan sonra alışıldık hareketler olmayacak gibi. Eskiden adı sanı bilinmeyen bir hisseydi. Şu anda her mecrada muhabbeti dönüyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu iştahı iyi bilen tahtadaki oyuncular çok güzel kullanıyorlar, ben uzuncu olmadığım için bana uyar ama 1-2 yıldır 40-50 maliyetli olanlar için haliyle psikolojik sıkıntı. Sonu iyi biteceği muhakkak ama işte aması var. 🤚

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    370
    Grafik atamıyorum cepten , günlük hala yukarı ama (4 saatlik göstergeler dahil ) saatlikleri aşağı yönlü . Para tekniği bozar o ayrı [emoji4]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Abiler Eski ortaklar Bi yorumlayın ne oluyor ne durumdayız...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 494/900 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •