Sayfa 494/691 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Adı üzerinde ihtimal.. her zaman bir ihtimal vardır.. öyle değil mi Şaho kardeş..

2. Arkadaşlar
    Biraz da ana konuları konuşalım
    1.3 milyar kasada parası var
    Safir deki 47 rezidans satışı ile ilgili sözleşme fethiyle ilgili haber buldum
    Bu gyoların %300-800 pirim yaptığı bu dönemde kilerin hâlâ elinde tutuyor ise ekstra avantaj değil mi
    Yaklaşık 350 milyonluk arsayı alan kilerin

Buradan kazanacağı para MİNİMUM KAÇ MİLYAR YAPAR
    VS... VS

3. Patron hisselerinde manipülasyon olur, karlar deve olur, istediği zaman ve haber akışıyla deve kanatlanır kartal olur..
    Veriler güzel görünüyor ancak yine de fiyat hareketlerini yakından takip etmeyi asla bırakmamak en doğrusu..
    Fiyatın içinde her şey vardır.. Saygı duymayı öğrenmek gerek.. Yoksa boynunu zorla eğerler..
    Tecrübeyle sabit.. görünene çok inanan olursa çok üzerler..
    Kimse inanmazsa önce kanatlandırır sonra üzerler..
    Ortak firmalarla iş yapar karı iç ederler.. olmadı bedelli açıklarlar..
    Ne diyeyim patron hisselerinde ciddi ciddi yatırımcı olanlara bol şans dilerim. YTD
    Not: Kurumsallıktan taviz vermeyen bir kaç patron hissesini yazdıklarımın dışında değerlendirin ancak yüzde 95 i aynen bu şekildir.

Alıntı Originally Posted by güven06 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Biraz da ana konuları konuşalım
    1.3 milyar kasada parası var
    Safir deki 47 rezidans satışı ile ilgili sözleşme fethiyle ilgili haber buldum
    Bu gyoların %300-800 pirim yaptığı bu dönemde kilerin hâlâ elinde tutuyor ise ekstra avantaj değil mi
    Yaklaşık 350 milyonluk arsayı alan kilerin

Buradan kazanacağı para MİNİMUM KAÇ MİLYAR YAPAR
    VS... VS
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

4. Bu kiler i alıp evin kilerine atacan.Kıymete binince cıkarıp kullanacan.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 1.10 tutunma çabasını takip ediyorum.. buralardan yeni bir yukarı trend oluşturabilir şimdilik sadece izliyorum. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

6.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    1.10 tutunma çabasını takip ediyorum.. buralardan yeni bir yukarı trend oluşturabilir şimdilik sadece izliyorum. YTD
    Merhabalar sn tahminci, ben osmanlıdaki hesaplarımı ışığa taşımaya karar verdim. osmanlıdan sattıklarımı ışıktan alıyorum.. Bir çeşit ceptocep tüm işlemleri gerçekleşti bu gün 09-10 lar, 11-12 ler ise duruyor. Valla ay başında 180 tl derinlik ödeyip kalan komisyon bana kalacak yaklaşık aylık 1000-1500 tl gibi, Bunca yıl neden bu kadar komisyon ödedim kendime sövüp durdum en az 50-60.000 lot beleşe klgyo hissem olurdu, Bu arada yazdıklarınıza katılıyorum,bekleyelim bakalım buralarda, eninde sonunda birşey olacakytd

7. BDDK nın yeni kararları insallah olumsuz etkilemez..Bunların konutları zaten limitler icinde diye düsünüyorum.Yeni aldıklari yerlerede uygun projeler yaparlar..Nakit gücü KUR KORUMALI HESAP. da bunlara calısıyor..Donemin kapanmasına 1 hafta kaldı.Baslar yakında kar tahminleri...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Sayfa 494/691 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •