Sayfa 494/992 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Tüysiklet hisselerin fiyatları aşırı yükseldi ve kısa bir düzeltme yaptıktan sonra daha da yükseliyorlar. Bunlara bakıldığında borsamız,
    koca bir balon... Fakat , devasa büyük şirketler , holdingler ve bankaların fiyatlarına bakıldığında ise , borsa çok ucuz.
    Bu işin sonu nereye varacak , büyük bir muamma.

2. Dolarda 707 nin altı düşüş ihtimalini artırır gibi gözüküyor.
    Kısa süreli deldi lakin altında saatlik bar görmek lazım bence.https://hizliresim.com/0Hv2qP
    Son düzenleme : şahit; 08-05-2020 saat: 02:57.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Hay sokim şansıma yaa. Biz satamadık aşağı devre kesti şimdi sistem geldi obur kağıt tavan oldu

Yukardaki yazdığım yazı bi önceki viop forumunda kaldı.tarih 6 nisan . Sistem gittiği için alamadagum hisse rtalb.brut kararıyla 4 lere düşmüştü.o anda sistem gitmese cok degil Ama 3bin lot 4.3x lardan alıyordum. Ve o an tavana kitlediginde beri halen tavan .. 12 bin tl 100 bin geçmişti. Gerci dayanabilir miydim bilmiyorum kısmet degilmis

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bugun is bankası oyle bir zamanda gitti ki kasıtlı olduguna inaniyorum artik elim 7.25 lerde hem dolar short hemde duser varanti alacagim biliyo
    rum dusecegini bir baktim sistem gitmis en az 20.000 kar vardi. Gitti.

4. arkadaşlar yurtdışı çok iyi dow vadeliler 24 bin üzeri tutunmuş görünüyor dolarıda biraz frenlemeyi başardılar yani kontrol bizde anlayışı piyasaya hakim cuma haftanın en hareketli günü olabilir diye tahmin adiyorum gün sonunu + 2000 puan kapatabiliriz gibi geliyor bana

(klasik tekerleme YTD kişisel tahminlerim)

5. Kur üzerine yorum yapmak, aşırı alım yapmak yasaklanmış diye anladım ben. Dikkat çekici.

Ytd.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkesin kafa çorba oldu. benimkisi işkembe amerikan vadeliler artı açabileceğimizi işaret ediyor ama, nedense ben hala inanamıyorum. kucak olmasın? yan hisseler çok primli çünkü. hatta bazıları salgın sonrası verdiklerinden çok fazlasını aldılar. ya herro ya merro zamanı değil bence

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    arkadaşlar yurtdışı çok iyi dow vadeliler 24 bin üzeri tutunmuş görünüyor dolarıda biraz frenlemeyi başardılar yani kontrol bizde anlayışı piyasaya hakim cuma haftanın en hareketli günü olabilir diye tahmin adiyorum gün sonunu + 2000 puan kapatabiliriz gibi geliyor bana

(klasik tekerleme YTD kişisel tahminlerim)
    Bir kaç gündür geçemediği 99.300 üzerinde açılış olacak gibi görünüyor.

Sayfa 494/992 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •