Sayfa 494/505 İlkİlk ... 394444484492493494495496504 ... SonSon
Arama sonucu : 4038 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sene başından beri kağıdı yerle bir eden fonların satışı bitmeden toparlanması zor, 20 milyon vermişler, ellerinde hala çok mal var, yönetim hisseye yarayacak hiç bir bilgi veya açıklama göndermiyor, acaba fon satışlarının bitmesini mi bekliyor, yüksekten vermesin diye, inanmıyorum buna ama öyle düşünüyorlarsa iyi.
    bende öyle düşünüyorum...sağolun paylaşımlar için.

2. o 2 mor çizgi; 13,46 ve 16,87 ilgili trendlerin karar noktaları..fibo 0,44 çizgisidir çeşit özel ayar..
    mevcut durum çanak formasyonunu destekliyor..
    13,46 yı alırsa aradaki düzeltme bize yeni fibo için fraktal bırakır, tekrar o noktalardan fibo atıp ilgili 618 ve 786 ları geçme durumu tüm olasılıkları çalıştırır.
    dediğim gibi, bu kadar bekledik 14 lerde malı vermeyelim...
    bir bakalım gidişata...

3.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

o 2 mor çizgi; 13,46 ve 16,87 ilgili trendlerin karar noktaları..fibo 0,44 çizgisidir çeşit özel ayar..
    mevcut durum çanak formasyonunu destekliyor..
    13,46 yı alırsa aradaki düzeltme bize yeni fibo için fraktal bırakır, tekrar o noktalardan fibo atıp ilgili 618 ve 786 ları geçme durumu tüm olasılıkları çalıştırır.
    dediğim gibi, bu kadar bekledik 14 lerde malı vermeyelim...
    bir bakalım gidişata...

Emeğinize sağlık, teknik güzel görünüyor ama şu yatırım fonlarının satışı bitmeden rahat yok bize, bugün endeks rallisini bile satışla değerlendiriyorlar, demek ki satışlar devam ediyor. Zaten satışlar biterse %5 ile tavan arası bir hareket yapabilir, öyle %1-2 yapıp geri gelmelerle yol alamaz şimdilik.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Emeğinize sağlık, teknik güzel görünüyor ama şu yatırım fonlarının satışı bitmeden rahat yok bize, bugün endeks rallisini bile satışla değerlendiriyorlar, demek ki satışlar devam ediyor. Zaten satışlar biterse %5 ile tavan arası bir hareket yapabilir, öyle %1-2 yapıp geri gelmelerle yol alamaz şimdilik.
    İster ise 1 yıl daha bekletsin. İnatlaştım bununla. Bu çakallara yedirmeye niyetim yok. Günü gelsin gidecekse deprem olsa tınlamaz. Ytd.

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. dünün pastası . y t d

6.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    İster ise 1 yıl daha bekletsin. İnatlaÅŸtım bununla. Bu çakallara yedirmeye niyetim yok. Günü gelsin gidecekse deprem olsa tınlamaz. Ytd.

SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle Katti hocam, gazcılar mazcılar arazi oldu, bir biz kaldık, hevesimiz kırılsa da sonuna kadar beklemeye devam, sonsuza dek düşecek değil ya.

7. Hacim artarsa bir şeyler olabilir, döndü demek için hacimli sert yukarı yapmalı yoksa boşa kürek çekmeye devam, hele ki Bofa tahtadaysa.

Sayfa 494/505 İlkİlk ... 394444484492493494495496504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •