Sayfa 494/1379 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 11032 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: "Yok Artıkk" Dedirten Haberler

İstinaf Mahkemesi, suç tarihinde 15 yaşından küçük olan 17 yaşındaki öz yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın aldığı beraat kararını kaldırarak, sanığa 17 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
    Karar duruşmasına katılan kızın babası, "Sanık benim ağabeyimdir, suçlu olduğunu biliyorum ancak şikayetçi değilim" dedi.
    Son sözü sorulan sanık, "İnsan içine çıkamaz hale geldim. Beni düşünen yok. Beraatimi istiyorum" dedi.

2.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

İstinaf Mahkemesi, suç tarihinde 15 yaşından küçük olan 17 yaşındaki öz yeğenine cinsel istismarda bulunan amcanın aldığı beraat kararını kaldırarak, sanığa 17 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
    Karar duruşmasına katılan kızın babası, "Sanık benim ağabeyimdir, suçlu olduğunu biliyorum ancak şikayetçi değilim" dedi.
    Son sözü sorulan sanık, "İnsan içine çıkamaz hale geldim. Beni düşünen yok. Beraatimi istiyorum" dedi.
    Bencede adama yazık insan içine çıkmaz hale gelmiş, idam edip bu adamı bu kötü durumdan çıkartmak lazım, hatta cesedide insan içine çıkmasın, domuzlara falan yem yapılsın, abisinden şikayetçi olmayan babayıda aslında çok sevdiği abeyinden ayırmamak lazım eminim kendisi bu durumdan da şikayetçi olmaz, gönlü bu kadar geniş biri domuzların beslenmiş olmasından hoşnut bile olabilir...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Bencede adama yazık insan içine çıkmaz hale gelmiş, idam edip bu adamı bu kötü durumdan çıkartmak lazım, hatta cesedide insan içine çıkmasın, domuzlara falan yem yapılsın, abisinden şikayetçi olmayan babayıda aslında çok sevdiği abeyinden ayırmamak lazım eminim kendisi bu durumdan da şikayetçi olmaz, gönlü bu kadar geniş biri domuzların beslenmiş olmasından hoşnut bile olabilir...

Hakkaten yok artıkk ...
    15 aşındaki çocuğa tacize mi,
    babaya mı,
    amcanın anlayış beklemesine mi !!?
    Elle tutulur tafafı yokk,
    insan neye bakacağını şaşırıyorr ...

4. Belçika'da gece yarısı mutfaktan izinsiz yemek aldığı gerekçesiyle 6 yaşındaki çocuklarını soğuk havada saatlerce balkonda beklemeye zorlayan bir çift, 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı.

İngiliz taraftar rakip kalecinin su şisesini alıp içine işedi!

Cem Yılmaz'ın yeni filmi ArifV216'yı izleyemeyen Ajda Pekkan ve Tarkan için sinema kapatıp özel gösterim yapacağı öne sürüldü.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla 10 yıllık hedeflerini konu alan uzun soluklu planını açıkladı.
    Bu plana göre, Tesla'nın hedefi ise 59,1 milyar dolar seviyesindeki piyasa değerini 650 milyar dolara taşımak olacak.

Benzine zam geliyor.

Sayfa 494/1379 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •