Sayfa 495/932 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bazen Listeye girer gibi yapan, yaklaşan, olgunlaşan filan hisseler oluyor ya, işte öyle birşey sandım, Listeye tam olarak girmediğini düşündüm, başka ne olabilir ki...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Selamlar,
    Atagy hissesinin listeye girdiğini görmemişim. Müsait olduğum an grafiğini kendi açımdan atarım. Zamanında beni çok uzdukten sonra ralli yapmıştı. Çok canım sıkılmıştı.
    Neyse, nerde kaldık diyerek devam etmek en doğrusu olur diye düşünüyorum.
    İçsel duygusal davranışlar ne yazık ki herşeyi etkiliyor. Bir örnek vermem gerekirse benim tekniğime göre dipte dönüş görüp aldığım bir hissede dün mantıksız bir şekilde stop oldum. İnsan duygusuz olamıyor ne yazık ki. Kaldı ki duygu insanı insan yapan en önemli unsurlardan
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Atagy hissesinin listeye girdiğini görmemişim. Müsait olduğum an grafiğini kendi açımdan atarım. Zamanında beni çok uzdukten sonra ralli yapmıştı. Çok canım sıkılmıştı.
    Neyse, nerde kaldık diyerek devam etmek en doğrusu olur diye düşünüyorum.
    İçsel duygusal davranışlar ne yazık ki herşeyi etkiliyor. Bir örnek vermem gerekirse benim tekniğime göre dipte dönüş görüp aldığım bir hissede dün mantıksız bir şekilde stop oldum. İnsan duygusuz olamıyor ne yazık ki. Kaldı ki duygu insanı insan yapan en önemli unsurlardan
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    10/06/2021 ALBRK seanslık sinyal üretmiştir.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Logo Temel Analiz Sonuç Raporu:

Sermaye arttırımı SPK tarafından 10.06.2021 tarihinde onaylanmış olduğundan;

Çalışmamızda Yeni işlem Fiyatını : 36.50
    Yeni Ödenmiş Sermayesini: 100 Milyon TL olarak kabul edelim.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

Her ne kadar güncel F/K oranı = 26 olarak görünse de 2021 yılı performansıyla oluşacak F/K oranıyla bugüne indirgenmiş (İNA) F/K oranı = 15 olduğunu düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050

Şirketin bu performansla 250 Milyon TL yıllık Net kar getireceği varsayımından gidiyoruz. Yazılım sektörünün ortalama F/K oranının = 25 olduğunu hesap edersek bu yıl sonu hedef fiyatının 62.50 TL civarında bir rakama denk gelebileceğini tahmin ediyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Logo Temel Analiz Sonuç Raporu :

Şayet hedef kar rakamımız yıllık 250 Milyon TL Net kar rakamından bir miktar uzaklaşırsa en kötü olasılıkla hedef kar rakamımız yıllık 200 Milyon TL, hedef fiyatımız da 50 TL altına inmeyeceğini öngörüyorum.

8. 1,59 altı seanslık kapanış stoplu bir şekilde izlenebilir. 18x önemli, ana yatay direnç 2,15.

3,73 trend desteği, 3,67 ST desteği stop olarak baz alınabilir. 3,90-4,20 arası direnç bölgesi.4,55 ana direnç olarak görünüyor.
    Bol şanslar, kazançlar...
    Saygılar...

Sayfa 495/932 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •