Sayfa 495/1000 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,953 - 3,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Yerel seçimlerde, aynı zarftan çıkan dördüzlerin bir tanesi veled-i zina çıktı, 800 bin tane soktu Bizans.

Bu sene yapılacak baskın seçim Süleyman Şah fatihi ilen Bebecanı elemek için olur, onların alacağı da ikisi beraber 3-5 puvan olur.

Ben, erken secim beklemiyorum şahsen.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Karaoğlan 'ın Kıbrıs 'ı aldığını unutup da tüp kuyruğuyla hatırlayan millet , Reis 'i de camileri kapattı diye hatırlar.
    Sanmam!
    Güncel iktidarin yaptiklari cabuk unutuluyor.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla londra mahkemeleri o konuları sallamaz bence sn samreit.Biz yeni bir devlet kurmamıza rağmen osmanlının borçlarını ödedik,kesik atamadık.
    Isin icinde sadece Londra yok. Avrupa mahkemeleride var.
    Londra mahkemeleri öyle kafasina göre böyle kanitlandirilmis sonuclari göz ardi edemez.
    O zaman hic bir yerde gecerlilikleri kalmaz.
    Önemli olan su getirmez bir sekilde kanitlayabilmek.
    Kanitlanamasa bile, o sirketlerin g.tünden kan almak lazim bu sürec icerisinde.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Reis seçime gider mi elbet gitmez,belki seçime girmez bile.Yoksa seçilemeyeceğini elbet biliyordur.Öyle ya da böyle, siyasi kararları açısından adam tartışılamaz,işini çok ama çok iyi bilen bir siyasetçi.
    Reis, Türk tarihi açısından değerlendirilememiş bir insandır. Yanlış insanlarla yola çıktı, yanlış insanlarla devam etmeye çalışıyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Sanmam!
    Güncel iktidarin yaptiklari cabuk unutuluyor.
    Reis gittikten sonra yerine gelenler karar verir nasıl hatırlanacagına. Bulurlar bir şeyler.

Valla londra mahkemeleri o konuları sallamaz bence sn samreit.Biz yeni bir devlet kurmamıza rağmen osmanlının borçlarını ödedik,kesik atamadık.
    O nakit alınmış borçlardı, bunlar da orta yol bulunur iskonto v.s.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Reis gittikten sonra yerine gelenler karar verir nasıl hatırlanacagına. Bulurlar bir şeyler.
    Aldatildik yani!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Ben ülkemizde rüşvet alacak tiyniyette bir yetkili olduğuna yahut rüşvet verecek kadar ahlaksız bir iş adamı olduğuna inanmıyorum ama velevki ihaleyi almak için rüşvet verilmiş. O zamanlar işler değişir bence de .

Sayfa 495/1000 İlkİlk ... 395445485493494495496497505545595995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •