yav istersen uzun vadeli tutun isterse trade edin ..
ben trade edeceğim artık.
ben size uzun vadeli tutamayın , al sat yapın diye bir şey mi dedim?
ne istiyorsanız onu yapın ..
iştee mesele bu sayın çırak..
bende her hissede al sat yapmasını biliyorum ..
ancak özellikle bu hissede yapacağım çünkü bana göre trade hissesi olmuştur bu hisse , diğer hisselerim ise yatırımlık elde tutma hisseleri aradki fark bu.
sana yazmadım be adam ..
nerden çıkardın onu? türkçe okumayı mı bilmiyorsun ?
o cümle bir zerzeniş kendi kendime ..
Rusya-Ukrayna savasi, kisa vadede Rusya sirketlerine olan satislarimizi negatif etkileyebilir dedim, hala arkasindayim. Uzun vadede ise, artik Amerika'li sirketlerin girmesi imkasiz gibi olacagindan, bizi pozitif etkileyebilir demistim. Hala arkasindayim.
Ben sen degilim ki, elime gore konusayim. Elin full ise uzay hikayeleri, elinde yoksa pespaye sirket.
Ki, 5 senedir benim elimde kendimce yuklu miktar var. Negatif gordugum seyleri yazmam da ilk degil, beklentilerimi yazmam da.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Sn Usta'nın yıllardır bir tane bile yönlendirici yazısına tanık olmadım. Yorum ve analiz yapar ki forumun amacı da budur. Yeri gelir olumlu bir gelişme olur olumlu yorumlarsın, yeri gelir olumsuz gelişme olur olumsuz yorumlarsın. Ben de öyle yapıyorum. Borsadaki tek hisse KRON mu, Lütfi Yenel babamın oğlu mu? Yükseleceğini düşünmesem satar çıkarım.
Tekrar ediyorum. Başka hisse pazarlamak değildir forumların amacı. Zaten hisseleri farklı forumlara yazmak da forum kurallarına aykırıdır. İnsanların yok yere moralini bozmak ya da yok yere coşkuya sevketmek de etik kurallara göre ayıptır.
Yer İmleri