Bir haftadır hisseyi toplayan bir kurum var bugün taksa ta da artida maliyeti de 4.20 bekleyecez
Bir haftadır hisseyi toplayan bir kurum var bugün taksa ta da artida maliyeti de 4.20 bekleyecez
Belkide ky yildirmaya calisiyorlardir!!! Resme tersten bakmak bazem huzur verir...
BURADA YER ALAN YORUM VE TAVSIYELER, KISISEL GORUSLERIME DAYANMAKTADIR.BU GORUSLER MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILIR.BU NEDENLE, SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI BEKLENTILERINIZE UYGUN SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
Deutch bank satış ta 1 haftalikta
Eee yabancı neden satıyor, hani bunlar yıllarca beklerdi, bu kağıtta neden yorulduki, yoksa yabancı değilmi ki[emoji849]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üst kademeye yuksek lot yaziyor biri alttan almaya çalışıyor ustten alim gelince siliyor
Benim anladığım bu
Gün sonuna yaklaşıyoruz 3,85 bnm tahminim 😊 artık düşüşü normal karşılamaya başladım.Spek istediği hisseyi toplayamadığı sürece bu gemi limandan ayrılmaz.Sen ben o yılacak ki adam ata deh desin.Artık 5 ve üstüne 3 ay mı 5 ay mı sonra gelir onda bile umudım kalmadı bekleyelim görelim YTD
Bir önceki bilançodaki hareketi tekrarla bakalım yine 👏 bilanço kötü düşüyor bilanço iyi düşüyor.Bir arkadaşın dediği gibi Boydak satışı belki biraz ivme verir kağıda yada uyumaya devam YTD
Yer İmleri