Sayfa 496/814 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. MARKA yı Alman mark'ına çevirdi tedavülden kaldiracak gibi..
    Belki 2.70ten beri satmaya doyamadiklari markadan elde ettikleri parayla trnsk yi DOLAR a çevirirler..
    Umut dünyası
    Garibanin gıdası..
    Teheeeyy theyy.. Çappi
    Kafama göre dünya.. Hooop
    A grubundayız..

2. Her gun eksi beklenti olan hisse

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. marka ile transın sayfalarını okuyorum millet galeyanda ben bile etkilenmeye başladım yahu ki bu tahtanın kapanacağı gün bile aır ile burada idik ural varken bekliyorduk şimdi

ural+mine var diren (tarkan BU BENİM TABİ )bende bu akşam başvuru gelir diyorum evrene olumlu mesajımı verdim.YTD

4. Bilerek düşürüyorlar millet satsın meydan bize kalsın diye

5.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    marka ile transın sayfalarını okuyorum millet galeyanda ben bile etkilenmeye başladım yahu ki bu tahtanın kapanacağı gün bile aır ile burada idik ural varken bekliyorduk şimdi

ural+mine var diren (tarkan BU BENİM TABİ )bende bu akşam başvuru gelir diyorum evrene olumlu mesajımı verdim.YTD
    Blu nun anlattiklari etkileyici..
    Bitti diyor..
    Biz bitti demeden bitmez ulen..

Ortamin .....su oldu trnsk
    Gelen..
    Giden..
    Ama herzaman firsat sunuyor beklemesini bilene..

6.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    marka ile transın sayfalarını okuyorum millet galeyanda ben bile etkilenmeye başladım yahu ki bu tahtanın kapanacağı gün bile aır ile burada idik ural varken bekliyorduk şimdi

Abi sen nasil dayandin mine varken boyle kac kademe dustu bunlar bizi burdan zor cikartr gbi ssenin maliyet kac

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Selofan benide yaz araniza

8. BAŞKAN ın firması herkesin yapabileceği ha diyince olan firma değil ben gözümle gördüm milas hava limanında dünya markalarının disbiretörlüğünü almış satış yapan bir firma kimseyi de etkilemek istemem ben kendisine güveniyorum arkadaş
    bu işi başaracak 7000 000 tl içeri soktu zaten yapar tahsisliyi özkaynak artıya geçer otobüs firmalarınıda zaten değerletiyor onlarıda alır tekrar bunları ödemek için sermaye sokar tekrar tahsisli yapar.olur biter kendiside b grubu hisselerine kavuşur sonra gerisi malum
    ytd

Sayfa 496/814 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •