bi ara vardı spk mevzuatında sermaye arttırımı hakkında degismediyse(bayagı degisiklik gelen bir alan sermaye arttırımı) o şekilde olması gerekir. baska kriterlerde vardı engel olabilecek. haftasonu bakarım tekrar boş zamanda bulursam yollarım.
spk yetersiz kalsada onlem almaya calısıyor yatırımcıyı üzen patronlara karşı. niyeti iyi özünde ama etrafından dolasiyorlar hep.
bence yapsın sermaye arttırımı ama şu anda sanmıyorum (1-2 yıl sonra olabilir, 1 yıla duzelmezse cıkarım zaten hisseden)
kriz olmayan ortamda konusuyorum.
olumlu senaryo bakanda yok bak mesela aklıma geldi bu sirketlerden hangileri devlet teşvigi alabilir. o da olumlu supriz olur ozunde. tek yone bakmamak lagzım. tesvikler bu ara cok moda
şu anda takip ettigim 1.72 uzeri yada 1.56 altı gidicezmi ve gun içi hacim nasıl önemli o benim için (gun içi trade kararlarını harekete gore anlık degistiriyorum. dolar ve endeksşe ugrasmaktan hisseyi az boşladım yalan olmasın )
hiç biri alamaz . Devlet katında IS grubu sevilmez .
olumlu senaryo bakanda yok bak mesela aklıma geldi bu sirketlerden hangileri devlet teşvigi alabilir. o da olumlu supriz olur ozunde. tek yone bakmamak lagzım. tesvikler bu ara cok moda
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Kaos senaryoları yazılıyor.eger olursa borsada hangi hisse de olursan ol öperler.sadece bu hisseye has bir durum değil.kaosa oynayan gitsin evinde parayı altın yapıp gömsün.baska hiç bir şey kurtaramaz.paranoyasini şurada dillendirip zarar eden yatırımcının canını sıkmasın.ulke batmış da ısgsy bedelli olacakmış.
İktidarı hırpalanmak için piyasa seçime kadar gerilir sonra seçimden CHP iktidar olur.isbank ve iştirakleri uçuşa geçer CHP isbanka ortak ya ondan.piyasalarda coşar yeni hükümet yeni şans diye.bugunku hisse hareketleride bu senaryo ya oynayan birilerinin mal toplama hareketleridir . formda da taşeron işçileri vardır bedelli medelli diye milleti korkutup hisselerin dökülmesini sağlıyormuş.secim sonrası hisse xxx li çıkıyormuş. Buda olumlu senaryo
Günaydın. Hisse çıkarken uçacak kaçacak yazıları çoğalırken şimdide tersi yazılar çoğaldı .Galiba arkadaşların elindeki hisse durumuna göre analiz ediliyor.
Dün ayarı bozuldu hissenin
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Yer İmleri