Sayfa 496/1000 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O nakit alınmış borçlardı, bunlar da orta yol bulunur iskonto v.s.
    Krediler alındı işler bitti,paralar dağıtıldı,nasıl olacak o iş ben çözemiyorum ki.Konu kapandı aslında,ortada alınmış ve bizim ödemeye söz verdiğimiz yabancı banka kredileri falan var,o kredilere kesik mi atacağız .İşleri alanlar yabancı ortaklı konsorsiyumlar oldu.Sadece bizim şirketler olsa bir şekilde tehdit mehdit konu tatlıya bağlanırdı.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Aldatildik yani!
    Dostum; adam vatanı kurtarmış, devlet kurmuş, milletin namusunu kurtarmış cebindeki leblebiyle hatırlayanlar var , daha ne olsun.

Leblebi ile rakı içme işi gazi içiyor diye moda olmuş.Bir ziyafette gazi gelmiş bir bakmış konuklar rakıyı leblebi ile içiyor.Sormuş bu nedir.Paşam siz severmişsiniz falan diyorlar.O da gülmüş yahu biz fakr u zaruretten leblebiyle içiyorduk delimisiniz demiş)))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Krediler alındı işler bitti,paralar dağıtıldı,nasıl olacak o iş ben çözemiyorum ki.Konu kapandı aslında,ortada alınmış ve bizim ödemeye söz verdiğimiz yabancı banka kredileri falan var,o kredilere kesik mi atacağız .İşleri alanlar yabancı ortaklı konsorsiyumlar oldu.Sadece bizim şirketler olsa bir şekilde tehdit mehdit konu tatlıya bağlanırdı.
    Siz hekimsiniz, bu işleri erbabina yani bu kardeşinize bırakın, nasıl böğürtüyorum o bankerleri görün!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Haha haha. Dünyanın her yerinde devlet birisini öpmek isterse öper. Belge de neymiş. Canım istedi öptüm der .
    Yanlis yere virgül koymussun der ve bir öpücük alir.

vakıflara giden parayı izlesinler
    rüşvetin alasını bulurlar
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Ohooo... Dersiniz, ahali bunaldı b.klu donlarına kadar yazacacaklar!

Menderesin kasasından, bayan donu çıktı dendi bu memlekette!

O donlan Menderesin ne yaptığını, ben bile şu an yazamam yazıldı!
    Menderes deme abi içim acıyor. O ulvi insana ne iftiralar atılıyor. Milletvekilini arayıp evden ayrıl karınla başbaşa kalayım dediği söyleniyor. Bu kadar da olmaz yav.

Siz hekimsiniz, bu işleri erbabina yani bu kardeşinize bırakın, nadil böğürtüyorum o bankerleri görün m!
    Tamamdır konu kapanmıştır reha hocam ben konuyu anladım.Doğrudur olabilir tabi.)))))))

Sayfa 496/1000 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •