Hayýrlý olsun arkadaþlar satýþýmýz. Çok uzun ve zorda olsa en sonunda oldu bu iþ
Bugün tahta bir garip en iyi alýcý iþ yatýrým. En çok satan tarafýnda olmasý gerek miyor muydu.:))
Hayýrlý olsun arkadaþlar satýþýmýz. Çok uzun ve zorda olsa en sonunda oldu bu iþ
Bugün tahta bir garip en iyi alýcý iþ yatýrým. En çok satan tarafýnda olmasý gerek miyor muydu.:))
Herkese hayýrlý olsun umarým beklediðimiz hayal ettiðimiz rakamlara ulaþýr.
Zaten yýllardýr sabrediyoruz bir süre daha sabrederiz ancak bu haberden sonra 3-5 dk. da tavan olmasý lazýmdý.
Neyse bu durumu alýþ fýrsatý olarak deðerlendirdim. Kýsmet bakalým.
Bir iki ay önce arena 26 tl.ye indiðinde ayný fiyattaki farklý bir hissemi satýp arenayý arttýrmak için elim gitti geldi yapmadým. Bugün o hisseyi ayný fiyattan 26 tl.den bozup 37 tl.ye arena aldým. Üzülsem mi sevinsem mi karmaþýk duygular içindeyim.
60 TL ye gidelim orda çanaðý tamamlayým ordan kulba dönelim sonra ver elini 3 haneler.
Önce çanak sonrasýnda çanak katlamaya
Hissenin temeli bu rakamlarý tasdikliyor
Teknik tasdiklediðine göre sadece sabýr
https://x.com/noktasal_/status/18830...f6mGFGF8Cmn8XA
Fon satýþý olmasa hisse çizerek gitmesi lazýmdý ama fon malý henüz tam çýkamadý. 16.5 milyon lot satýyor dile kolay, an itibariyle 2 milyonun altýna düþmüþ olmalý satýþý
Ýþ yatýrýmdan satýyor hala baþkalarýda ciddi mal aldý ve alýyor ayný kurumdan. Onun için tam bir tahmin yapmak zor ama 1.5 milyon gibi malý kalmýþ olabilir
Sn. Maharaj Ýlla tavan olmasýna gerek yok. Tavan olursa tavandan tek kalemde satar anlamýnda söyledim. Önümüzdeki hafta parea nýn lottlarýnýn kalmadýðý anlaþýlýnca bi bakmýþsýn 2 tavan üst üste çeker. Ben Önümüzdeki haftalarda sert hareketler bekliyorum. Haftalýk grafikte bunu görüyorum. Yatýrým tavsiyesi niteliði taþýmaz.
Yer Ýmleri