Sayfa 496/1000 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağam bu ülkenin son 200 yıllık tarihi bence der ki sağcılar kendi ikbalinden başka bir şey düşünmezler. seçim kazanacaklarını bilseler yaldızlı ve ışıklı arapça yunanca tabelalar astırırlar. türklerin başına musallat olmuş belalar bunlar.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    3 defa Esenyurt’a gittim. Esenyurt’ta Arapça tabelalar kalkmaya başladı. Zafer Partisi etkisi. Haziran 2023 sonrasında Esenyurt’ta ev kiraları yüzde 50-75 azalacak. Konut fiyatları düşecek. Güvenlik artacak. Çünkü herkes vatanına dönecek. ⁦⁦⁦⁦⁦Korkma! Zafer yakın. https://t.co/L8b5UAu3Wy

https://twitter.com/umitozdag/status...x1p6OQnlw&s=19

Türk düşmanları çok rahatsız oldu, gözlemlerim bu yönde...

Atatürk kelimesi de onları rahatsız ediyor anladığım kadarı ile...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Veri sağlayıcı platformlar Teorik fiyat hesaplamasında TLREF faizini kullanıyorlar
    ancak pay vadeli de işlem gören x30 hisseleri (spot al vadeli sat) yıllık % 40 ~~ %50 oranlarla spot vadeli arası arbitraj imkanı sunuyorlar,
    bu da dolayısı ile 30 çeşit vadeli hisseden alıp 1 endex satarak arbitraj (diğer şekilde yapılandan fazla) fırsatı sunar,
    arbitraj 2 değişik piyasa arasında yapılabilir ama tek piyasa içinde buna imkan verilmemesi için endex kontratıda yukarıdan giderek bunu dengeliyor.

spot tan 30 çeşit hisse al viop endex sat oranıda aynı ayarda şu anda yani dengede
    arbitraj üstüne tekrar arbitraj karı elde etmeye imkan vermiyor piyasa.
    bu arada yurtdışında swap faizleride kabaca bu aranlarda ve ya üstünde.

resim üstündeki
    büyük tablo hisse al viop pay senedi sat,
    minik tablolar 30 hisse al viop endex sat
    yıllık arbitraj oranlarını göstermektedir.
    Teşekkürler. Peki endeks kontratında uzun pozisyon açarken bu farka dikkat etmeli miyim? Yani sonuçta vade sonunda ya kontrat daha fazla düşecek ya da endeks daha fazla gidecek değil mi? Ben spot endeks grafiğinden karar verip o andaki fiyat vadelide neyse ona göre işlem yapıyorum farka bakmadan.

3. Afrin’de elektrik zamlarına isyan eden Suriyeliler, Türk STE elektrik dağıtım şirketinin binasını ateşe verdi. https://t.co/dRUquZKhBJ

https://twitter.com/pusholder/status...U2BD65ojg&s=19

https://twitter.com/kuvacilar/status...Dxr6JRUUg&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Realite diye bir şey var , nüfusu 350-400 milyon olan ülkeler bile bir anda 5-6 milyon kişi yabancı alsa ülkesine olumsuz etkilenir her yönüyle + entegre denilen olay öyle kolay bir şey değil hele ki , kendi kültürünü ,dilini seninkinden üstün görüyorsa imkansız
    ezbere konuşuluyor , bu abka denilen kişi samimi de değil , sadece gündem şaşırtmaya çalışıyor
    finas işlerinden de bir halt anladığına ihtimal vermiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Realite diye bir şey var , nüfusu 350-400 milyon olan ülkeler bile bir anda 5-6 milyon kişi yabancı alsa ülkesine olumsuz etkilenir her yönüyle + entegre denilen olay öyle kolay bir şey değil hele ki , kendi kültürünü ,dilini seninkinden üstün görüyorsa imkansız
    ezbere konuşuluyor , bu abka denilen kişi samimi de değil , sadece gündem şaşırtmaya çalışıyor
    finas işlerinden de bir halt anladığına ihtimal vermiyorum
    Herkes farkında, çok üzülecek Türk düşmanları ama Zafer Turizm, "evli evine köylü köyüne" mottosu ile gerekeni yapacak...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Germiyanogullari,oku biraz,düşün...bak Ertuğrul Özkök ne yazmış.oku...

Parti dediğin,ekonomi,sağlık,dis politika vs
    vizyonu olur.Bu kadar çapsız, sadece nefret söylemi üzerine düşünce /sizlik olur mu?

Bu ülke için utanc verici bir parti.Hayatimda hiç bir parti için bunu demedim.

Başındaki zaten huysuz.Mhp,ip barınamadı.6 masadan rol çalıp CB adayını açıklayıp uzlaşmayı bloke etmeye çalıştı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Başkan ben finansçı,ekonomist değilim.olmak istemedim,istemem de...Cocuklarimin da ilk 5 tercihi olmaz.

Bildiğin alaylı vobcuyum...ha...corbamiz kayniyor..arada bir buraya ekstre atarım.. bilen bilir.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Germiyanogullari,oku biraz,düşün...bak Ertuğrul Özkök ne yazmış.oku...

Parti dediğin,ekonomi,sağlık,dis politika vs
    vizyonu olur.Bu kadar çapsız, sadece nefret söylemi üzerine düşünce /sizlik olur mu?

Bu ülke için utanc verici bir parti.Hayatimda hiç bir parti için bunu demedim.

Başındaki zaten huysuz.Mhp,ip barınamadı.6 masadan rol çalıp CB adayını açıklayıp uzlaşmayı bloke etmeye çalıştı.
    Anlaşıldı kurnazsın , yaşın kaç bilmiyorum ama Ertuğrul özkökün ciğerini bilecek yaştayım , iman mı edelim bu kişiye ne diyorsun anlaşılmıyor ,
    Mesele Zafer Partisi de değil

Sayfa 496/1000 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •