Sayfa 496/1011 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,961 - 3,968 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Sindoma temel & teknik analiz

başka bir yerde yazıyormusun diye soruluyor özelden burada ve yukarda borsa genelde belirttiğim kendi topiğimde bazen graflar paylaşıyorum.Kuş sitesinde bazı hüstadlık yapanlar geçen hafta mayıs 15 ne kadar kalmak şartı ile mala giriyorum başlıkları atınca bende hem buraya hem yukarki linke ayın 20 sinde dikkat diyerek paylaşım yaptım amacımız senelerdir bilenler bilir insanların kendi stratejilerine fikir jimlastiği yaptırmak .Gelen özel msj baktığımda yeni borsacılardan kurtardığımız arkadaşlar mevcut hellallik isteyenlere benden yana helal olsun.Onlardan sadece isteğim ben benim gibi analiz edenlerin yanında olsunlar .Bizler analiz edip paylaşım yaptığımızdan teknik bilgisi olmayan,kendi pozisyonun tersi yorumlama yaptıysak rahatsız olan,aracı kurum elmanı olan ne varsa bunlar tarafından tahrik edilip sıkıntı zamanlar yaşıyoruz en azından kendi adıma.Böyle zamanlarda yönetim tarfına şikayetlerde bulunmanızı istiyorum .Onun haricinde elimizden geldiğince yorumlamaya devam ederiz güzel ortamı bozmayalım paylaştıkça güzel olsun topik.
    hayırlı iftarlar kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mezara götürecem
    senin ekip ne yapacak kıçınamı sokacak
    ye ye bitiremediler
    Siz kapitalistler hep onların zamanın da cepletiniz para gördü.... Onların zamanın da borsa rekorlar gördü.... Daha ne yapsınlar sizi gidi sizi diyordu rahmetli Erbakan

Taner Genek
    @TanerGenek
    Endeks için 4500 / 4000 / 3500 vb senaryoları çizen arkadaşlarım var
    Tüm düşüncelere saygı duyarım

Ancak ben şöyle düşünüyorum;
    Yüksek enflasyonun olduğu bir ülkeyiz ve biz düzeltmeyi 5 aydır 4500 / 5700 bandında yaptık/yapıyoruz

Seçim öncesi ve sonrası zig zag devam edebilir
    Ancak düşüşler alım fırsatı olarak kalır

Portföy nakit / hisse oranınızı iyi ayarlayan bu süreçten karlı çıkacaktır

4. İnanılır gibi değil

Türkiye varlık fonu günlerdir malın altına yatıyor

Bugün de sağlam alıyor

Kol gibi eksi oluyor

Eğer varlık fonu olmasa ocağımıza incir ağacı dikeceklermiş şuna bak

Pestil gibi çiğneyeceklermiş neredeyse takip ediyorum 1 aydır alıyor almasa ne olurmuş burası düşünmesi bile tüyleri diken diken etti

secbulun seçimler hakkında yazdığı şeyler mantıklıydı. ben ha yerine küçük damatın aday gösterileceğini, iyi bir pr ile şansının artacağını düşünüyordum. bence şu durumda her halukarda reisten fazla oy alırdı.

yani bürokrasideki kelleler anketleri de görüp hala tamam diyorlarsa yapacak bir şey yok. herhal epey dünyalık yapıp, 15 mayısa batıya tek yön bilet almışlardır.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    secbulun seçimler hakkında yazdığı şeyler mantıklıydı. ben ha yerine küçük damatın aday gösterileceğini, iyi bir pr ile şansının artacağını düşünüyordum. bence şu durumda her halukarda reisten fazla oy alırdı.

yani bürokrasideki kelleler anketleri de görüp hala tamam diyorlarsa yapacak bir şey yok. herhal epey dünyalık yapıp, 15 mayısa batıya tek yön bilet almışlardır.
    Bu dönem burakırsınız.
    Enkazı kaldırmalarını ve altında kalmalarını beklersin
    Sonra bizim zamanında ne güzeldi
    Bu cenabetler geldi ülke battı diyip yeniden gelmeyi denersiniz
    Damat mı olur oğlan mı olur bilemem
    bir halt olacağı yok.

7. Bademler kaçıyor ve mallarını varlık fonuna devrediyor diyebilirmiyiz
    Seçime kadar zopa görünüyor kürede
    Hamdım Piştim Yandım

8. Mis gibi olurdu neyse onu görürdük.
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    İnanılır gibi değil

Türkiye varlık fonu günlerdir malın altına yatıyor

Bugün de sağlam alıyor

Kol gibi eksi oluyor

Eğer varlık fonu olmasa ocağımıza incir ağacı dikeceklermiş şuna bak

Pestil gibi çiğneyeceklermiş neredeyse takip ediyorum 1 aydır alıyor almasa ne olurmuş burası düşünmesi bile tüyleri diken diken etti
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 496/1011 İlkİlk ... 396446486494495496497498506546596996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •