Sindoma temel & teknik analiz
başka bir yerde yazıyormusun diye soruluyor özelden burada ve yukarda borsa genelde belirttiğim kendi topiğimde bazen graflar paylaşıyorum.Kuş sitesinde bazı hüstadlık yapanlar geçen hafta mayıs 15 ne kadar kalmak şartı ile mala giriyorum başlıkları atınca bende hem buraya hem yukarki linke ayın 20 sinde dikkat diyerek paylaşım yaptım amacımız senelerdir bilenler bilir insanların kendi stratejilerine fikir jimlastiği yaptırmak .Gelen özel msj baktığımda yeni borsacılardan kurtardığımız arkadaşlar mevcut hellallik isteyenlere benden yana helal olsun.Onlardan sadece isteğim ben benim gibi analiz edenlerin yanında olsunlar .Bizler analiz edip paylaşım yaptığımızdan teknik bilgisi olmayan,kendi pozisyonun tersi yorumlama yaptıysak rahatsız olan,aracı kurum elmanı olan ne varsa bunlar tarafından tahrik edilip sıkıntı zamanlar yaşıyoruz en azından kendi adıma.Böyle zamanlarda yönetim tarfına şikayetlerde bulunmanızı istiyorum .Onun haricinde elimizden geldiğince yorumlamaya devam ederiz güzel ortamı bozmayalım paylaştıkça güzel olsun topik.
hayırlı iftarlar kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri