Sayfa 497/964 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Umarım herşey gönlünüzce olur. Ve herşey yatırımcı lehine olur. Bazı arkadaşların yaptığı mücadeleylde takdirle karşılıyoruz elbet.

İnanın benim ve bazı arkadaşımın lotların bir önemi yok.(tabi diğer yatırımcılar içim konuşamayız) Bunlara hakettikleri maddi ve manevi cezaları versinler yeter. Bir borsa bu kadar çirkefleştirilmesineb bu kadar kirletilmesine izin verilmemeli diye düşünüyoruz. Hatta bütün şirketlerine el koysalar biz lorlarımızdan bile vazgeçmeye hazırız

Bugünkü bildirimde spk nın davaya itirazı süreçte imiş, umarız dava tarafsız olarak ele alınır ve spk yada ve kuralları doğrultusunda en doğru şekilde sonuçlanır. Yatırımcılara için en önemli şey budur. İkincisi ise spk nında tespitleri dahilinde olan bu kadar çok sayıdaki yolsuzluktan hileden sonra devletin duyarlı olup şirket yönetimine el koymasıdır..)

Sadece bu ucuz düzenbazları mağdur göstermeye çalışan yorumlara, bu profesyonel hilebazları aklamaya çalışan yorumlara, veya bu sahtekarlık uzmanı adamlara dalkavukluk yaparak birşey elde etmeye çalışanların dedikleri veya demeye çalışıkları ucuzluklara tepkilerimiz oluyor, hepsi bu, ylne de surçi lisan ettiysek af ola!
    Hisselerinizi gözden çıkardığınızı yazmışsınız. Kaç lotunuz var bilmiyorum. Ama sizinde parantez içinde belirttiğiniz gibi
    Ben kendimce zamanında buraya çok para yatırdım. Göreceli bir şey benim koyduğum para size yada bir başkasına az gelebilir ama
    Benim için önemli bir miktar. Heba olmasını asla istemem. Bunun mücadelesini veriyoruz zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam ilk satista demek ki sure dolmadi yani iki yillik sure...

Banka avukatlari ilk satista satilir diye dusunduyse yaptirmamislardir.

Eger ki anlastilarsa ki bence aareal bank minumum dusecegi rakami belirtmistir. Bundan sonrasi olmaz demistir. Sirketin icraatlarina bakarsaniz daha da indirim istedigi belli oluyor.

1 milyon euro indirse yaklasik 5 milyon tl yapar hocam...

Sirket hamle yapmaya devam ediyor bakalim sonu ne olacak. Ancak ortada bir yerde bulusurlar diye dusunuyorum.

Bunlar senaryo tabi... Anlassalar imzalar atilmis olsa ne icra ne de sirket bu sekilde aciklama yapmaz. Hadi sirket yapar desek aareal bu ise girmez hocam.

Minimum seviye sirkete bildirilmistir sirkette sinegin yagini cikarmaya calisiyor

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şirkette şanslı desenize. İki senede icra için bula bula bu zaman aralığına denk gelmiş. Tahminim en az 3 ay ileri atar.
    Dediğiniz gibi banka değerleme yapacak, şirket itiraz edecek ben beğenmedim birde ben değerleteyim diyecek.
    Hayırlısı olsun ne diyelim.

Bu çağrı süreci de devam ediyormuş ne süreçmiş yahu mahkemelerin eline düşmiycen insanın ömrü yetmez.

4.  Alıntı Originally Posted by TAYKO35 Yazıyı Oku
    Bu çağrı süreci de devam ediyormuş ne süreçmiş yahu mahkemelerin eline düşmiycen insanın ömrü yetmez.
    Aynen katılıyorum. Brezilya dizisi gibi. Çok da heyecanlı. Bir o taraf kazanıyor, bir bu taraf kazanıyor.
    Bizde çekirdeğimizi aldık izliyoruz.)

Değerleme yaptırmamak başka değerleme talep etmek başka biri sonuç diğeri süreç başlatma.
    Bu işte bir gariplik var ama bakacağız bu hisse bizi yordu ama hepimizide farklı alanlarda egitti

6. Çağrı için bekleyen varsa dağılsın boşu boşuna bekleyip heder olmasın burda dönülmez yola çoktan girdi

7. ℅1 ihtimal gerçekleştiyse, bir daha neden olmasın?

SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Değerleme yaptırmamak başka değerleme talep etmek başka biri sonuç diğeri süreç başlatma.
    Bu işte bir gariplik var ama bakacağız bu hisse bizi yordu ama hepimizide farklı alanlarda egitti
    Ali bey her ne kadar bir kısım yatırımcı tarafından Şirketin önceki hal ve hareketlerini dayanak noktası göstererek altından bir çapan oğlu çıkacak gibi görünüyor demelerine rağmen yorumunuzdaki ilk cümle bütün olayı anlatan cümle bana görede. Değerleme yaptırmamak artniyet göstergesidir. Değerleme talep etmek pozitif göstergedirki son gelen haberlerlede bunu teyit ediyor düşüncesinde olanlardanım. Her ne kadar garip gibi görünsede bu garip haliyle bile güzel başlangıcın miladı diyorum.

Sayfa 497/964 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •