Sayfa 497/928 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Marbas denen çakal aldı sattı aldı sattı sattı aldı sonuç elde var sıfır. Sanırım borsa gene alıp başını gidecek bizim kaplumbağa sürüne sürüne ıkına ıkına 5-10 kuruş anca çıkacak... Her ay tıkır tıkır maaşını alan yönetici tayfası maaşını almaya devam edecek.. Tavsiyem enflasyonla mücadele kapsamında bunların maaşlarına da %20 indirim yapsınlar

2. Hareket olsun diye biri geliyor alıyor gün sonu geri veriyor .... Yabancı takaslarda alım yönündeydi ... Son 1 haftada 1 milyon lot sattı ... Ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışmıyorum artık ...elbet Birgün bunada sıra gelir ... İşimize bakalım ... Yatırım tavsiyesi değildir ...

3. Gübretaş katılmasa OLMAZDI zaten....!!!!!!!!!

4.  Alıntı Originally Posted by COALX Yazıyı Oku
    Hareket olsun diye biri geliyor alıyor gün sonu geri veriyor .... Yabancı takaslarda alım yönündeydi ... Son 1 haftada 1 milyon lot sattı ... Ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışmıyorum artık ...elbet Birgün bunada sıra gelir ... İşimize bakalım ... Yatırım tavsiyesi değildir ...
    kesinlikle. Ama işte bu süreçte sinir harbine dayanıklı olmak ve elindeki nakite ihtiyaç duymamak gerekiyor. Sinir harbi ile mücadelenin en güzel yolu bu hisseyi dakika başı takip etmemek. Günü nasıl kapatmış diye bakmak yeter. Düştükçe almaktan başka çare yok artık. Zaten borsada uzun süreli yatırım ihtiyaç duyulan para ile olmaz. Kısa vade al sat ise başka birşey

5.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku

Gübretaş katılmasa OLMAZDI zaten....!!!!!!!!!
    gubreye once zam yaptilar %10 indirim birsey degil...normal sartlarda gubrf bu fiyatlarda olmasi mantikli degil....fiyatlamanin finansal degil algisal oldugunu dusunuyorum...en buyuk sorunun abd iran gerilimi olarak goruyorum...

6. Selam. Kademe atabilirmisiniz

7. Yarın şenlik var.
    Bakalım halkb ı satıp gübreye geçmemiz hayırlı olacak mı?
    Düşse de kriz bitene kadar lot arttirmaya devam.
    Vade en az 2 yıl.

8.  Alıntı Originally Posted by socrates Yazıyı Oku
    Yarın şenlik var.
    Bakalım halkb ı satıp gübreye geçmemiz hayırlı olacak mı?
    Düşse de kriz bitene kadar lot arttirmaya devam.
    Vade en az 2 yıl.
    Hayırdır nolduki

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 497/928 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •