Sayfa 497/948 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Arkadaşlar herşey yolunda sıkıntımız yok, dinlene dinlene, desteklerimizi sağlamlaştırarak ilerlemeye devam ediyoruz.
    Benim kar tahminime gelince;
    Artan döviz kuru, pozitif parite etkisi, ihracatın yoğun olduğu Avrupa pazarının büyümesi sayesinde karlılığın da artacağı düşüncesiyle ve biraz da moralimizi arttırmak için 18.000.000 TL brüt kar gelir diyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Broker Yazıyı Oku
    Arkadaşlar herşey yolunda sıkıntımız yok, dinlene dinlene, desteklerimizi sağlamlaştırarak ilerlemeye devam ediyoruz.
    Benim kar tahminime gelince;
    Artan döviz kuru, pozitif parite etkisi, ihracatın yoğun olduğu Avrupa pazarının büyümesi sayesinde karlılığın da artacağı düşüncesiyle ve biraz da moralimizi arttırmak için 18.000.000 TL brüt kar gelir diyorum.
    Kaydedildi sağol

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. bence beklentiyi düşük tutalım ki sonra hayal kırıklığı olmasın...en azında spek öyle bilsin....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Sn izci ve sn kitapçı0 umarım keyifli yazılarınızdan bizi daha fazla mahrum etmezsiniz.
    12/17 Tahminim 14.500

5. Çok ısrarcı olundu tahmin için.Benimkiler genelde tutmaz ama 11 in altına inmedikçe burdan çıkmam.
    10 un altı ise yönetimin niyetini sorgulatır.
    Ben yine 13 milyon diyeyim.
    Ne et yansın nede şiş

6. Birleşme etkisiyle bilanço artışından söz edebiliyoruz. Birleşme haberi geldiğinde kağıt 1.3x civarındaydı. Daha yeni 2 TL üzerinde olduğumuza göre birlesmenin de diğer kâğıtlara olduğu gibi pozitif etkisinden söz edemeyiz.
    Finansal borçlarda azalma, parite avantajı önemli. Ciro artışına bakacağız.
    Birde 6 aylık aciklanmadan 1 gün evvel 1.97 fiyatta idik. Çok güzel bilanço gelmesine rağmen neredeyse yüzde 10 aşağı saldık. Rakam da 4.9 milyon civarındaydı. Oysa ki, geçen sene sonu 1.9 milyon açıkladığında yüzde 20 prim yaptı 2.15 hareketi. Yani ayarı yok anlayacağınız. Tutar 9 aylığın az üzerinde bilanço açıklar biz kötü deriz herifler götürür biz satariz gider yada tersi olabilir. Dikkatli olmak lazım uzun vade düşünmeli

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. üçüncü çeyrek faaliyet raporundan bir kesit...

Yılın ilk dokuz ayında Avrupa pazarında yaşanan talep yavaşlamasına rağmen hem döviz
    kurlarındaki artış hem de Dünya piyasalarındaki EUR/USD paritesinin zayıf seyretmeye
    devam etmesi Türk üreticilerinin Uzakdoğu üreticilerine göre rekabet avantajını korumasını
    sağlamıştır. Bunun sonucunda yerli üreticilerin Avrupa pazarında ki satışlarında bir önceki
    yılın aynı dönemine göre %3’lük bir artış meydana gelmiştir. Rusya ve Ortadoğu pazarlarında
    herhangi bir olumlu gelişme olmamasına rağmen edinilen yeni pazarların da etkisi ile
    ihracata yönelik satışlarımızda bu dönemde artış meydana gelmiştir.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 497/948 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •