Sayfa 497/932 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Çook kadirşinas, vefalı, "insan" olduğunuzu tahmin ediyor, gözlemliyordum ama...

Herşeyin "almak, tüketmek" üzerine kurulu olduğu günümüzde kim böyle bir liste yapar?

Listeyi görmek duygulandırdı. Listede olmak gururlandırdı.

Bu vesile ile;
    Zerre katkım, yararım olduysa benden yana helal olsun. Siz de hakkınızı helal ederseniz mutlu olurum.

Önce sağlık, mutluluk ve başarı dilerim.
    Sonra da yazmaya devam etmenizi.
    [emoji122][emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

2.  Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Tolga Hocam merhaba neden kırıldınız bilmiyorum ama ben daha öncede ifade etmiştim bazen kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak çok yorduğunuzu düşünüyorum. Ben burada yazılan her şeyi satır satır okurum ve bu forumdan çok şey öğrendim. Burada paylaşım yapan arkadaşlar çok donanımlı, çok bilgili ve her şeyden önemlisi iyi kalpli insanlar. Sn. İzci sisteme takılan ve arkadaşlar tarafından sorulan senetlere ciddi seviyede emek harcayıp analiz ederek burada paylaşım yapmakta ki kendisi daha fazla yorulmasın diye bazen kendisine bir şeyler sormaktan imtina ediyorum. -Bu arada kendisi gördüğüm açık ara en iyi Temel Analizcidir- . Diğer arkadaşlar senetleri teknik açıdan detaylı bir şekilde inceleyip çok güzel grafikler ve teknik bilgiler paylaşıyorlar. Sizi söylememe gerek yok, sistem tablolarının nasıl ve ne şekilde hazırlandığını paylaştığınız videoda anlatmıştınız ki ciddi emek harcıyorsunuz bu işe.- kaldı ki sistemin yaratılmasından, yenilenip güncellenmesinden, yeni parametrelerin eklenilip çıkarılmasından vs. bahsetmiyorum bile- . Burayı iyi takip eden herkes bilir ki oltaya takılanlar tablosunda paylaştığınız senetler tamamen sistemin verdiği senetler. Hepsi yüzde yüz başarılı olacak diye bir kaide yok. Burada paylaşım yapan arkadaşların kimseden hiçbir beklentisi yok ve o yüzden burası çok doğal ve samimi bir forum. Tolga Hocam lütfen üzmeyin ve yormayın kendinizi. Zamanı geldiğinde görüşmek üzere -bu arada severek takip ediyoruz- Herkese iyi akşamlar.
    sayın goktug çok güzel ifade etmişşiniz.düşüncelerinize tamamıyla katılıyorum.saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Çook kadirşinas, vefalı, "insan" olduğunuzu tahmin ediyor, gözlemliyordum ama...

Herşeyin "almak, tüketmek" üzerine kurulu olduğu günümüzde kim böyle bir liste yapar?

Listeyi görmek duygulandırdı. Listede olmak gururlandırdı.

Bu vesile ile;
    Zerre katkım, yararım olduysa benden yana helal olsun. Siz de hakkınızı helal ederseniz mutlu olurum.

Önce sağlık, mutluluk ve başarı dilerim.
    Sonra da yazmaya devam etmenizi.
    Hakkım varsa helal olsun, yazmaya devam etmeyi çok istiyorum, ama yarının ne getireceği belli değil.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Canel bey BAGFS ne oldu?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Canel bey BAGFS ne oldu?
    Kısa bir süre önce paylaşmıştınız...

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kısa bir süre önce paylaşmıştınız...
    Bayağı geri gittim ama... Canel.D hocamın gönderisini bulamadım.
    Şöyle bir haber var kurum hakkında:

Bakanlığın 'Ceza kestik' dediği fabrikanın yöneticisi: Denizi kirletmekten kesilmedi - Diken

Şahsi fikrim 19.2x-19.3x arası konsolide olabilir gibi...

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

BAGFS

16/6/2021 tarih itibariyle Yakın İzleme Pazarında işlem görecek

https://finans.mynet.com/borsa/haber...47e000187146a/

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bayağı geri gittim ama... Canel.D hocamın gönderisini bulamadım.
    Şöyle bir haber var kurum hakkında:

Bakanlığın 'Ceza kestik' dediği fabrikanın yöneticisi: Denizi kirletmekten kesilmedi - Diken

Şahsi fikrim 19.2x-19.3x arası konsolide olabilir gibi...

Belki kendisi bulup buraya yapıştırabilir. İki gündür işlem görmüyormuş bu senet. Acaba Temel Analizi nasıldı?

Sayfa 497/932 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •