Sayfa 497/1527 İlkİlk ... 3974474874954964974984995075475979971497 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by öztekin81 Yazıyı Oku
    iyi akşamlar,
    Bugün Thyao kademe analizini paylaşan olursa sevinirim satış mı var?

Zaten 16,20 lerde düzeltme gelmesi muhtemeldi, 16,17 den aşağıya satış yedi... bahaneyle düzeltmesini yapıyor....Haftalık sistemde önemli indikatörlerin hala yukarıya kesmediği hisseler arasında yer alıyor..Bu fiyatıyla orta vade için cazip hisseler arasında. PD/DD>>0,58 ***...

2. evladiyelik 2.5 maliyetli kozaları 7.78 den verip 5.78 maliyetle ipek almıştım. iki kere 6 ustune atti satamadim zararina hic satmam ortalama yaparim. kozalak tasimadan yapamiyorum. kozalaklar ekonomi
    de kötü gelişmeler olursa çıkış trendine giriyor 3. çeyrek bilançolarında bu görüldü. kötü haberler gelmeye başladıkça bize yarayacaktır. ihracat düşüş haberi enflasyon filn.. 0.60 lari da gorduk sabirla taşımaya devam

KOZAA >>>HAFTALIK SİSTEM

4. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by ipekci Yazıyı Oku
    evladiyelik 2.5 maliyetli kozaları 7.78 den verip 5.78 maliyetle ipek almıştım. iki kere 6 ustune atti satamadim zararina hic satmam ortalama yaparim. kozalak tasimadan yapamiyorum. kozalaklar ekonomi
    de kötü gelişmeler olursa çıkış trendine giriyor 3. çeyrek bilançolarında bu görüldü. kötü haberler gelmeye başladıkça bize yarayacaktır. ihracat düşüş haberi enflasyon filn.. 0.60 lari da gorduk sabirla taşımaya devam
    Yüksek sayıda lot alınmışsa 2.5 tan şu an zengin biriyle konuşuyoruz demektir. Belki de bir by. Belki de citideki bıyıklı) 3 kat iyimiş

Sent from my iPhone

5. İyi akşamlar arkadaşlar bunlar bilanço gelmeden bunların son hareketlerimi acaba geçen yıl ilk çeyrek geldikten sonra hiseyi 6tl den aldıktan sonra bı 6.15 yapıp.kademe kademe 4.96 yi göstermislerdi şimdi son çeyrek.yine iyi gelecek.umuyorum buralar tabanda eğer bı de vadeli kontrattan bahsetmişti deniz kiraz 42 arkadaşımız şimdi iyi bilançoda bunlar hiseyi 9 lara cekerlermi görüşünüz nedir 14605 lot var elimde beklerim sorun yok krediyle alanları avladilar sanki

Kozaa da çift ihtimalli düşüş formasyonu (Formasyon ihtimal analizi) :

Arkadaşlar, hisse öyle bir hisse ki, daha geçen hafta hem Günlükte, hem de Haftalık Sistem de tüm indikatörleriyle pozitif formasyondaydı, Normal bir 30 hissesi öyle bir durumda yukarıya doğru en az % 15 marj oluşturur.. Ama, maalesef Spekülatör, Teknik Sistemi tamamen bozarak 4-5 iş gününde grafikleri bu hale dönüştürdü..!!! Haftalık sistem de bile indikatörlerin çoğunu negatife çevirdi...

1 haftada en başta 4.sıradan en sona...!!!!

7. ahmet takan in imf ile ilgili iddialari yalanlanmadi ... bu fiyatlaniyor. ama imf şeffaflık demek rte nin işine gelmez. bence anlasma olmayacak seçime kadar piyasaları oyalama taktigi

Kozaa da malı inanılmaz dağıtmışlar.
    Acaba tekrar toplama gibi bir dertleri var mı.
    Bu kadar dağıtılan bi tahta nasıl toparlanır.
    Maalesef çok geriye gittik.
    Son olarak en kötüyü gördük mü

Sayfa 497/1527 İlkİlk ... 3974474874954964974984995075475979971497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •