Sayfa 497/672 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    abd yüksek ceza keserse onun kurtuluşu var mı
    yüzde 79 bankanın, bu da doğru, amaikisi farklı şirket, o nedenle millet sattı, temeli sağlam, banka batsa en çok kiracısını kaybeder, çok fazla birşey olmaz bence, ama ceza bankanın üstünden kalkacak bir ceza olur, beklentim. Yine de bankaya ceza geldikten sonra alım yapmak daha mantıklı.

2.  Alıntı Originally Posted by yksl Yazıyı Oku
    O zaman algyo da firsat kollayalim
    hisse öneremeyiz, bende yok, zaten harejetini yaptı biraz,erken sattım.

3.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    hisse öneremeyiz, bende yok, zaten harejetini yaptı biraz,erken sattım.
    [emoji106] hayırlısı olsun
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. Bi rahat bırakmıyorlar ki hisse çıksın. Tam kafayı kaldırıyor yükselecek pat pat satış... Bi gün o pat pat satışları pat pat alacak birileri gelir elinizde hisse kalmaz sonra sattığınızın yüzde 10 yükselmiş haliyle almaya çalışırsınız hisseyi...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by yksl Yazıyı Oku
    O zaman algyo da firsat kollayalim
    Dolar olmuş 5.20, euro 6 hala hangi hisse diye mi soruyorsunuz [emoji2]. Borsa bana göre bu yıl bize iyi zarar ettirecek. Pek umudum kalmadı ne diyeyim.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6. Aslında bu ülkede para kazanmak çok kolay. Bir rahip işinden bile %15 cebe indirebilirdik. Bundan sonra da hala fırsat var. Bugün biri bir laf sallayacak seyreyleyin gümbürtüyü... Şaka maka 5,20 olmuş. İnanılacak gibi değil. Burada bile durmayacak.

YTD.

7. Her sehire 1 stadium, kanalistanbul ve cevresine yeni iki sehir,millet bahceleri ve kiraathaneleri..
    Vizyon bu !!!

Elin oglu mars'ta su bulmus, 1 trilyon usd apple, ulkeyi satsan o kadar etmez..

Koyunlar hala emperyalist gujler, evangelist gujler,yok senin papaz yok benim papaz demeye devam...

Kamu harcamalarini 3-4 milyar kes, karsiliginda 10 kati proje acikla,ne ekonomiye ne cari aciga ne enflasyona katki vermeyen..
    Ve bunlara oy verenler millet bahcelerinde oturup, aldiklari yardim komurle mangal yakarlar, bahcenin cimlerini de et niyetine kizartir dururlar...

yilbasindan beri TL %35 deger kaybetti,Turk Borsasi usd bazinda %40 Tl bazinda %20 deger kaybetti,ustelik %17 enflasyona ragmen, bu arkadasin kaybi usd bazinda %50, yerine gelmesi icin %100 yapmasi lazim...

Huykumetten merkezbankasindan tekkelime yok, cunku ne yapacaklari hususunda en ufak bir fikirleri yok,muhalefet desen Allah korusun..

Ulkede adalet egitimin disiliskilerin icine sictilar.. Hersey rant , rusvet dizboyu, kamubankalarindan kredilerle gazete tv sahibi oldular, bunlari okuyan izleyen koyunlar, hala asrin lideri deyip dursun..

Yok Kudusmus, yok Filistinmis, yok Suriyelisiymis, yok susuymus busuymus.. Heresy disguv anasini satayim, biri de cikip ulenn beceremediler demiyor yavu.. para bol bol akarken, bir de hersey ozellestirip dururken bu kaynaklar nerelere gitti.. 30mia Suriyeliye harcamis, kardesim once kendi vataninini dusuneceksin, doyuyorsan yardim et.. Baskasinin parasiyla gerdege giripte asarim keserim ile olmuyor bu isler..

Ayrani yok icmeye tahtravalle gider sicmaya...

Islerin yoluna girecegine dair en ufak bir done yok.. MB nerede? Nerede Ekonomi bakani, OVp hazirliyorlarmis, seneye hazirlayin need olsa martta secim var, Marta usd 7 yi bulur herhalde,bolkepce dagitmaya devam,koyunlarda komuru bulguru satip bedelli askerlik yapmaya

8. HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-Vakıf Yatırım, İş GYO hedef fiyatını 1,12 TL'den 1,06 TL'ye revize etti

Vakıf Yatırım, İş GYO hedef fiyatını 1,12 TL'den 1,06 TL'ye revize ederken, 'TUT' önerisini korudu.

Vakıf Yatırım'ın ( http://www.vakifyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:

"2Ç'de proje teslimatlarının gelir tablosuna yansıması ile Şirket'in satış gelirleri ve net karı önemli derecede artış göstermiştir. Manzara Adalar, İnistanbul projelerinde teslimatların devam edeceğini ve bunun 2Y'de etkilerini görmeye devam edeceğimizi düşünüyoruz. Buna paralel, Şirket'e ilişkin 2018 yılsonu tahminlerimizde revizyon yaparken, değerleme varsayımlarımızda yaptığımız değişiklik sonucu İş GYO için hedef fiyatımızı 1,12'den 1,06 TL'ye revize ediyoruz. En son hisse kapanış fiyatına göre %9 yükselme potansiyeli taşıyan hisse için önerimizi "TUT" kısa vadeli önerimizi ise "Endekse Paralel Getiri" olarak koruyoruz."

http://www.vkyanaliz.com/Files/docs/...0018213173.pdf
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 497/672 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •