Sayfa 497/1000 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Leblebi ile rakı içme işi gazi içiyor diye moda olmuş.Bir ziyafette gazi gelmiş bir bakmış konuklar rakıyı leblebi ile içiyor.Sormuş bu nedir.Paşam siz severmişsiniz falan diyorlar.O da gülmüş yahu biz fakr u zaruretten leblebiyle içiyorduk delimisiniz demiş)))))
    Çakma la bu hekim galiba, biz leblebiyi midede su tutsun deye rakı ilen yiyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çakma la bu hekim galiba, biz leblebiyi midede su tutsun deye rakı ilen yiyoruz.
    Leblebi neyse de şalgamla çok güzel olur dediler , bir kadeh rakım boşa gitti . Bana rakı şalgamla iyi gider diyenlere hakkımı helal etmiyorum. İki cihanda da ellerim yakalarında.

Bağrım yandı şimdi, temmuz ayında Mudanyada sahile masa atıp, mangal çatıp hükümetin...

Övecektik!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Atatürkün leblebi ile rakı içmeyi çok sevmesi falan efsane aslında.Atatürk çok üst düzeyde yeme içme zevki olan bir masa adamı.İmkanları elverdiğinde elbette rakısını en güzel mezelerle içmeyi seven bir adam.Leblebi işi tamamen fakr u zaruret olayıdır.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Leblebi neyse de şalgamla çok güzel olur dediler , bir kadeh rakım boşa gitti . Bana rakı şalgamla iyi gider diyenlere hakkımı helal etmiyorum. İki cihanda da ellerim yakalarında.
    Hiç hakkınız kalmıyor, ben her zaman şalgam ve çaycılara saydırıyorum...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Atatürkün leblebi ile rakı içmeyi çok sevmesi falan efsane aslında.Atatürk çok üst düzeyde yeme içme zevki olan bir masa adamı.İmkanları elverdiğinde elbette rakısını en güzel mezelerle içmeyi seven bir adam.Leblebi işi tamamen fakr u zaruret olayıdır.
    Herhalde, bugün dâhi giydiği günlük kıyafetlere bakıyorum, ohaaa... diyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Poz vermesi dâhi efsanedir Atamın, gülümsemesine kurban olduğum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herhalde, bugün dâhi giydiği günlük kıyafetlere bakıyorum, ohaaa... diyorum.
    Bandırma vapurundaki elbiselerini gördüm, günümüz için bile karizma .

Bir davette giydiği takım elbiseye hayran kaldım. Aynı elbisenin ceketi de ben de vardı. Azıcık şişindim. Atam beni tanısa çok severdi yav, adım gibi eminim .

Sayfa 497/1000 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •