Sayfa 497/679 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Ne iş yatırımmış arkadaş bitiremedi malı.
    Kaç lot kaldı bunun malı.

2. işyat versin aşagılara yazdım azar azar alıyorum dün yükselenler bugün kırmızı bize fırsat almaya devam

3.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Bu tarz fırsatlar 10 yılda bir gelir.
    Daha insanlar uyanmadı, ilk çeyrek bilanço gelsin o zaman şenlenir buralar.
    Şu fon satışı olmasaydı bizlere 35 den değil 100 lerden mal aldırırlardı. Yatırımcılar buna rağmen bu nimeti layıkıyla değerlendiremediler bence. Çünkü finansal okur yazarlık yok maalesef

Twiter da dönen konu şu, zarar gelmiş çok borcu var batmış bu şirket. Kasada bir kaç günü 3.5 milyar para olacak birçoğu habersiz bu devasa rakamdan

Karının %10 nunu yapan bir iştirakini kendi piyasa değerinde satan bir arena gerçeği var karşımızda

4.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Ne iş yatırımmış arkadaş bitiremedi malı.
    Kaç lot kaldı bunun malı.
    2 milyon civarı kaldı diye tahmin ediyorum
    Dün 1 milyona yakın satıldı çünkü iş ve ak dan

5. Parea Citibank üzerinden satiyordu

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    bu akşam spk onay gelecekmi Ana sözleşme tadili için
    Perşembe diye biliyorum bende yani bu akşam muhtemelen gelebilir

Ana sözleşme tadilinin onaylanması ne için önemli. Bu konuda bir bilgilendirme yapar mısınız?

8.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Ana sözleşme tadilinin onaylanması ne için önemli. Bu konuda bir bilgilendirme yapar mısınız?
    17- Bilgi teknolojileri alanında yazılım ve yapay zeka çalışmaları yürütmek, bilgisayarprogramlama faaliyetlerinde bulunmak; sistem,veri tabanı, network, web sayfası ve benzeriyazılımların kodlamasını yapmak, masaüstü yada mobil cihazlar için uygulamalar geliştirmek;

bu kapsamda yeni malzeme, ürün ve araçlarüretmek, yazılım üretimi, ithali, ihracı vepazarlanması dahilolmak üzere yeni sistem,süreç ve hizmetler oluşturmak, mevcut olanlarıgeliştirmek ve bu amaç doğrultusundaAraştırma ve Geliştirme (AR-GE) faaliyetleri
    yürütmek.

Genel kurul onayından sonra yapay zeka ile ilgili haber akışını olması muhtemel

Sayfa 497/679 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •