Sayfa 498/693 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 5543 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1. Bir de FED faizi ile uzun vadeli Nasd** grafiği atayım. FED faizi ne zaman artırsa eğer endeks kanalın üst tarafındaysa aşağı doğru geliyor. Orta veya altta ise pek dert yok. Ama üst banda yakın yerde artırıma gelirse alt banda kadar hareket yapıyor. Şu an band mand kalmamış. Kanalın üst bandı bile %10 aşağıda kalıyor.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Bunlar dünyayı fethe çıkmış be yaaa...!
    "Yabancı sermayeye hayır" demiyor mu oralılar?

3. https://twitter.com/dougboneparth/st...853034501?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    NIO farklı bir hikaye ama. Zaten çok yüksek değerlemeler ile işlem örüyor. STLA'da ise iş kârlı olup olmaması değil aslında adamın kârı var, sorun yok. Fakat kârının 4.65 katına satılıyor, TOASO ise 16 katına. Bana garip geliyor.

Neyse bir de aşağıya bir Nasd** grafiği bırakayım. Yeşil kanalın üst bandına gelmesi için %10, orta banda gelmesi için %18, alt banda gelmesi için %27 daha düşmesi gerekiyor.

Bilemiyorum. Belki sadece yatırımcılar şirketin neler yapacağını görmek istiyordur.
    Sadece otomotivde 1+1 her zaman iki etmiyor. Firmaların ürettikleri araba segmentleri, hakim oldukları coğrafyalar üst üste bindiğinde her zaman istenilen sonuç alınmıyor. Mesela pegout 301, fiat egea ve citroen elysee neredeyse aynı müşteri kitlesine hitap ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    AliaBaba hissesi almıştım ufak miktar ile 120'den, 115'de stop oldum. Xi Pinging çakmış yine. Çin TV'lerinde yolsuzluk belgesellerinde üstü kapalı da olsa Ant Financial'ın adı geçmiş. Ben çok önemli görmedim ama daha önceden belirlediğim yerde çıktım. Yine de takibimde ama girersem yine küçük tutarlar ile gireceğim.
    Bende yakın zamanda zararına sattım. Charlie munger sanırım ilave yatırım yapınca bayağı bir hareketlenmişti. Ama siyasetle şirket çatışınca bir türlü istenilen fiyatlama olmuyor.

6. https://twitter.com/trungtphan/statu...402591745?s=21

7. AAPL (Apple) beklenenin %11 üzerinde 2021 Q4'ün ise %25 üzerinde kâr açıklamış. Geçen sene bugüne göre %17 yukarıda hisse fiyatı.

Bu arada genel olarak beklenenden iyi geliyor kârlar ABD'de gibi görüyorum ben. Büyüklerden bir tek Boeing gözüme çarptı kötü
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

8. Karlar iyi geliyor, yıl içinde overvalued görünen bazı hisseler yüksek karların gelmesi ile fairvalue ve hatta yer yer undervalued oldular fiyatlardaki son çakılma ile beraber.

ytd

Sayfa 498/693 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •