Bugün endekse rağmen iyi dayandı. Aşağı salmadılar. Demek ki bilanço beklentisi işliyor. Tarih yaklaştıkça üçlü rakamları görebiliriz. YTD.
Bugün endekse rağmen iyi dayandı. Aşağı salmadılar. Demek ki bilanço beklentisi işliyor. Tarih yaklaştıkça üçlü rakamları görebiliriz. YTD.
Adamlar 76 dan 78 e kadar mal bastılar. O günkü mum fitil bıraktı. O fitilde ne hikayeler var. O yüzden kolay değil buraları tek seferde kırıp geçmesi. Ayrıca bilanço beklentisi bu kadar iyi olan bir şirket eğer düzeltmeyi goze alıp konsolidasyon da mal kaptiriyorsa işler biraz uzayacak gibi. Bekleyeceğiz bu tik daha.
Aynen Hocam. Duruşu bence gayet sağlam. Hedefine gitmesi belki zaman alabilir ama yinede gelecek vaat eden bir hisse görüyorum ve gitmesi gereken yere bir şekilde ulaşacağını tahmin ediyorum.
Buyume rakamları iyi gidiyor. Avrupa ve Amerikadaki havacilik aksine THY iyi büyüme gösteriyor. Bu durum çok güzel. THY kendi sektöründe çok iyi performans gösteriyor bence.
Zaten turizm sezonu uzamaya başladı. Ardindan Katar dunya kupası var. Bir kısım uçaklar kiralama ile orada görev yapacak. Avrupa ve Rusyanın kış turizmi ihtimali güçleniyor. Ayrica UEFA sponsorluğu işleri artıracak. Yani Türkiye bazı konulari bu kriz ortaminda avantaja çevirdi bence. Havacılık ta avantajli olduğu sektorlerden biri oldu bence.
Önümüzdeki bilanço ile bunu taçlandıracak gibi geliyor bana. Orta ve uzun vade de bence iyi ilerleyecek diye düşünüyorum. Kisa vade herşey olabilir. Değerli olan eninde sonunda değerine doğru gidecektir diye düşünüyorum. Boyle zamanlarda sabretmek bence en mantıklı şey.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
THY Kraliçe Elizabeth in Cenaze törenine çiçek taşıyacakmış..Devamlı piar amaçlı kap lar geliyor şirketten.. Sponsorluk gibi.. Biz yatırımcılar daha dişe dokunur kap haberleri bekliyoruz.. Bedelsiz vermek..Turkish Kargo yu halka açmak..Geri alım yapmak gibi..Sayın Ahmet Bolat tan bu açıklamları bekliyoruz..
kesinlikle ama kesinlikle 3ç hareketi için geç kalındı bence.. rekor kırılıacak bir çeyrekte bilançoya 1.5 ay kala buralarda olmamalıydı, en azından 80-90 bandında karşılamalı ekim ayını...
Yer İmleri