Sayfa 498/682 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Avtur 3-4 ay daha sürünür. Sonra eli mahkum yukarı götürür kendiside çok hisse aldı yukardan sanma hep kâr etti. Göründüğü gibi değil.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dolar düşüyor diye dolarin yüzde otuzunu bozup avtur aldım. Dolar çıktı bu lanet yerinde sayıyor. Sabretmek lazım benim korkum sinirlenip satmak. Sinirlenip satarsam eminim avtur fırlar. Korkudan al sata bile elim gitmiyor Cebi 2.20 den satsam yarısını eminim 2.17 ye inmez

2.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Dolar düşüyor diye dolarin yüzde otuzunu bozup avtur aldım. Dolar çıktı bu lanet yerinde sayıyor. Sabretmek lazım benim korkum sinirlenip satmak. Sinirlenip satarsam eminim avtur fırlar. Korkudan al sata bile elim gitmiyor Cebi 2.20 den satsam yarısını eminim 2.17 ye inmez
    Yok yok bu 2.10 -2.30 gider gelir. Arasıra aksiyon olsun diye günde %3-5 yapar. Ama takip gerekir.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yarın tozunu atacağım hissenin ekranda kalın da kaçırmayın

4.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Yarın tozunu atacağım hissenin ekranda kalın da kaçırmayın
    Bu kadar bekleme yeterli zannedersem,burada kimsede kalmamış zaten.Yarın öğleden sonra görüşmek üzere...

5.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Yarın tozunu atacağım hissenin ekranda kalın da kaçırmayın
    Hadi bakalım Viva sana kaldık ))

6. 2 gün tavan olursa ben dayanamam satarım ona göre fazla yüklenmeyin lütfen...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    2 gün tavan olursa ben dayanamam satarım ona göre fazla yüklenmeyin lütfen...
    Tavan mavan yapmaz bu serefsiz spek alçak sürünmeye devam . A grubu olmakta yaramadı buna.

Sent from my SM-N910C using Android mobile app

8. Ne tavani , 5 kademe salinim yapma gucu kalmadi ...
    Buradaki yuksek lotlar kafayi karistiriyor , jammer gibi
    Gerci dogru mu , yanlis mi yazanin insiyatifinde ..

Sayfa 498/682 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •