Sayfa 497/682 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. yahu ne oldu bedelli işi GS bile bedelli yaptı bunlar başvurmadılar galiba..Başvursalar haber gelırdı...

2. 30/06/2017 17:19:47 ***ADBGR* *ADNAC* *UNYEC* *MRDIN* *POLTK* *ADANA* *BOLUC* *GSRAY*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Hak Kullanımı

yahu basvuranlar burda bak bir gun sonra GS bölündü bunlar ne yapıyor aq...

3. İs yatırım daki malın sahibi benim galip aga

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Galip agam ben bu hisseye buradan her kademede alıcıyım sen ölmez isen beraber ekmek yeriz 6 ay 1 yıl içinde. Yani burada alıcı her daim hazır.

Sen 1.6 civarı alırım diyordun,hayrola hedef yükseltmişsin,galip seni de çarptı galiba?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Sen 1.6 civarı alırım diyordun,hayrola hedef yükseltmişsin,galip seni de çarptı galiba?
    Galip bugünde eukyo yu tavan yaptırdı.
    Avgyo da uçtu bı avtura girmedi. Bedelliden milletin 45 milyonunu alır sonra girer hisseye Şimdi girmez. şimdi girse millet kaçıp hisse elinde kalır. Varmı faklı düşünen?

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Yok ben al sat yapıyorum bu ara .2.17 al 2.20 sat malın yarısı ile. Güzel oluyor. Beklerken çorba parası çıkıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    Galip bugünde eukyo yu tavan yaptırdı.
    Avgyo da uçtu bı avtura girmedi. Bedelliden milletin 45 milyonunu alır sonra girer hisseye Şimdi girmez. şimdi girse millet kaçıp hisse elinde kalır. Varmı faklı düşünen?
    Avtur 3-4 ay daha sürünür. Sonra eli mahkum yukarı götürür kendiside çok hisse aldı yukardan sanma hep kâr etti. Göründüğü gibi değil.

Sayfa 497/682 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •