Sayfa 498/813 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 6502 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Borsa İstanbul'da gong Bursa Çimento için çaldı

Borsa İstanbul'daki başarılı çalışmaları, sürdürülebilir ve istikrarlı seyri dolayısıyla, Borsa İstanbul açılış gongu bu defa Bursa Çimento için çaldı. Yenilikleri takip eden öncü ve dinamik yapısı nedeniyle Bursa Çimento için Borsa İstanbul'da düzenlenen gong törenine; Bursa Çimento Fabrikası AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Borsa İstanbul'un kapanışı da aynı gün Bursa Çimento gongu ile yapıldı.

Bursa Çimento, bölgenin çimento ihtiyacını karşılamak üzere 14 Temmuz 1966 yılında, 30 bin Lira sermaye ve bin 236 ortakla Bursa'nın ilk halka açık anonim şirketi olarak kuruldu. Türkiye'nin en uzun süredir halka açık şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteren Bursa Çimento'nun ortak sayısı bugün 3 binin üzerinde. Kurulduğu günden beri farklı sektörlere yatırım yaparak çatı kuruluş haline gelen Bursa Çimento ; Bursa Beton AŞ ve Ares Çimento AŞ'nin tamamının, alaşımlı çelik ihracatı Türkiye birincisi olan Çemtaş'ın yüzde 57.73 ünün, kurumlar vergisi sıralamasında Gemlik ikincisi olan Roda Liman AŞ'nin yüzde 50'sinin sahibi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Bari bir de çaktırmadan yatırımcının ocağına nasıl incir ağacı dikilir ödülü verseydiniz de tam olsaydı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bari bir de çaktırmadan yatırımcının ocağına nasıl incir ağacı dikilir ödülü verseydiniz de tam olsaydı.
    bugün yönetim kurulunda onuda söyledik içimizden gectiyse döktük. İ. tarman yoktu birde o olsaydı tam olurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by burhangirgin Yazıyı Oku
    bugün yönetim kurulunda onuda söyledik içimizden gectiyse döktük. İ. tarman yoktu birde o olsaydı tam olurdu.
    Açık oturum 20milyon izlenen programda yüzüne söylesen adamin bilmem neresinde değil

7.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    açık oturum 20milyon izlenen programda yüzüne söylesen adamin bilmem neresinde değil
    ilk defa bir bucim genel kurulunda i t yoktu. Vasiyetini yazıyordur herhalde.genede geçmiş olsun diyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    açık oturum 20milyon izlenen programda yüzüne söylesen adamin bilmem neresinde değil
    ilk defa bir bucim genel kurulunda i t yoktu. Vasiyetini yazıyordur herhalde.genede geçmiş olsun diyelim.

Sayfa 498/813 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •