Originally Posted by
Feragat
Yasemin hanım zirveden %10 düşmüş İpek'e bu yazınıza göre insanlar satabilir hissesini . Nedemek hazır olsun düşecek ? Lütfen az teknik bakalım . Zarar eden şirketler uzaya gitmiş halen İpek'e kozaaya göre pahalı diyorsunuz çok yanlış bir bakış açısı .
Bin kere örnek verdim uluun , hubvc , rysas vs halen ısrarcısınız . 5 gün İpek'e tavan yapsa ne diyeceksiniz ? Böyle yazmayın bence algı oluşuyor .
Yatırım yapan arkadaşlar stop noktanızı belli olsun geri kalan herşeyde hayaliniz büyük olsun . Risk almak istemiyorsanız portföyünüzü çeşitlendirin şade ipeke veya kozaa düşünmeyin ...
Neyse göreceğiz herşeyi Allah saha iyi bilir başka spekler mi var yoksa tahtacı mı var göreceğiz
Stoplara uyulmalı hiçbir hisse düşmez de demiyorum ..
ben gitmez demiyorum 70 değil 570 bile gider ama bu spekülatif olur. Herkesin hak ettiği bir yer var eğer spekulatif değilse. Bu hisse gecen sene 5.25 di ben aldım yukselmeye başladı her Allahın günü toplamaya devam ettim bugün 12.40 iyi kazandırdı. bu yılbaşında bu gidişata göre 30 lira olması normal bana göre. Ha 24de de kalabilir 45 de olabilir. ama bu fiyatlar spekülatif değildir. ipek spekülatif çıktı diyorum hepsi bu.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri