Sayfa 499/506 İlkİlk ... 399449489497498499500501 ... SonSon
Arama sonucu : 4047 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

o 2 mor çizgi; 13,46 ve 16,87 ilgili trendlerin karar noktaları..fibo 0,44 çizgisidir çeşit özel ayar..
    mevcut durum çanak formasyonunu destekliyor..
    13,46 yı alırsa aradaki düzeltme bize yeni fibo için fraktal bırakır, tekrar o noktalardan fibo atıp ilgili 618 ve 786 ları geçme durumu tüm olasılıkları çalıştırır.
    dediğim gibi, bu kadar bekledik 14 lerde malı vermeyelim...
    bir bakalım gidişata...
    18,60 ı alacak..üstüne de epey gidebilir..neticede iyi mal toplandı..ama aşağısına vermeyin..o kadar beklenildi..kendi adıma öyle yada böyle çıkacam kağıttan..patron faktörü..kumda inci tanesi olsa bir kıymeti yok benim için. biraz daha maliyet düşürdüm..iyi fırsat verdi..
    grafikte yukarda..bekleyenlerdenim...

2. temel olarak bakalım:
    2024/9. PD/satış:1,43
    2024/12 PD/satış 1,03............satışlar artmış..
    karşılığı olan: 2024/9 FD/Favök 10,06 2024/12 FD/Favök 11,12 ...... yani kar düşmüş..
    özsermaye karlılığı......2024/9. %11,2. 2024/12 %0,9
    aktif karlılık 2024/9. %5,84. 2024/12 %0,45.................
    daha detaya girmiyorum, duran varlık,kısa vadeli yükümlülük,özkaynak artışı vs vs....yerlerde..
    Artı kaldıraç oranı artmış...
    yani 4 farklı içsel değerleme modelinden hesapladım, son bilanço verilerine göre hisse ederi 5,47 tl..
    geçen sene ,tam 1 sene öncesi pd/dd 24,69 fd/favök 57,72 karşılığı olarak fiyatı 39,04 idi..
    bugün e gel pd/dd 2,44 fd/favök 12,13 fiyatı 12,08 de...matematik basit...10 kat inen bir pd/dd de fiyat ne olmalı?artı 5 kat da fd/favök iyileşmiş..anlık rakam 3 de 1 i...? fiyatı yani...
    o kadar şişirip o kadar da güzel pazarlamışlar sonra malı boşaltmışlar...aradaki bekleme süresi şirketin gerçek ederine gelme süresi fakat bizim yatırımcı kağıdı süründürüyorlar diyor...hayır kardeşim kağıt ederine geliyor...
    net parasal kazanç kayıp pozisyonundan istifade edip zarar haklı bir zemine bağlanılıyor ...güya...ordan da mal toplayıp ki 1 senedir yaptıkları o, 2025/3 yada 6 da gelen bilançolarla yukarı sürecekler..
    onu diyorum..bu kadar beklenildi zikredilen rakamlardan aşağı verip çıkmamak lazım..

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bir zamanlar Müzikal ortağımız vardı, arada bir isabetli yorumlar yapardı, son gümrük mevzuatı Kcaer için olumlu veya olumsuz ne gibi sonuçlar doğurur, Çin gibi bazı ülkelere çok yüksek vergiler yapılırken bizimki %10 galiba, bu durum avantajlı hale getirir mi, bir de Abd'de bir üretim hattı planları vardı.

Yatırımcı küstü gitti.

Başlığa ait bilgiler

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Sevgili bawer,

Piyasa sıkıntılı, kcaer daha da sıkıntılı. Açıkçası yazacak çizecek bir şey yok benim tarafımda.

Son yıllarda potansiyeli olup da patron eliyle borsada bu kadar çok içine edilen başka bir şirket daha hatırlamıyorum. Bu sıkıntılı durumdan kısa vadede çıkacağını da düşünmüyorum. Ota boka kaplar atılırken, şimdi zerre bilgi verilmemesi de açıkçası patronun ne kadar dolandırıcı olduğunu da gösteriyor bana göre.

Çok direndim satmamak için ama başka fırsatları değerlendirme potansiyelini bulduğum anda ne var ne yok sattım. Takip ediyorum ama sanırım bir daha elimi sürmem bu şirkete.

İnşallah hissedar olanlar çok çok para kazanır, mutlu olur. Sizler adına sevinirim, ben başka denizlere yelken açtım.

Sevgiler, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Sevgili bawer,

Piyasa sıkıntılı, kcaer daha da sıkıntılı. Açıkçası yazacak çizecek bir şey yok benim tarafımda.

Son yıllarda potansiyeli olup da patron eliyle borsada bu kadar çok içine edilen başka bir şirket daha hatırlamıyorum. Bu sıkıntılı durumdan kısa vadede çıkacağını da düşünmüyorum. Ota boka kaplar atılırken, şimdi zerre bilgi verilmemesi de açıkçası patronun ne kadar dolandırıcı olduğunu da gösteriyor bana göre.

Çok direndim satmamak için ama başka fırsatları değerlendirme potansiyelini bulduğum anda ne var ne yok sattım. Takip ediyorum ama sanırım bir daha elimi sürmem bu şirkete.

İnşallah hissedar olanlar çok çok para kazanır, mutlu olur. Sizler adına sevinirim, ben başka denizlere yelken açtım.

Sevgiler, saygılar.

Yorumlar için teşekkürler Müzikal hocam, hisseye ve patrona güven kalmadı, yatırımcı da kalmadı zaten.
    İyi haftalar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Cemts'dan çok şikayetçiydim o bile 2 lira fark attı buna, başkaları tarafından hisse alımı falan oldu sanırım, Kcaer'de geçmişte patron satış yapmasaydı bu kadar düşmezdi, Tarman bey onca sıkıntılı olmasına rağmen bir hamle yaptı ve hisse hareketlendi, Hakan bey de yapmalı bunu yoksa hep hisse satıp yatırımcıyı mağdur etmiş patron olarak anılacak, şirkete de defalarca ilettim ama boş.

6. Düşeni bir kırarsa ivmelenecek ama kırdırmıyor.

[IMG][/IMG]

7. Borsa İstanbul'un gelmiş geçmiş en rezil hissesi, dün endeks yeşldi hisse eksi, bugün de en çok düşen, kur zıplıyor ihracatçı şirket ama umursamıyor.

8. Dün %2 düşen endekste %4 düştü, bugün endeks ralliyken %1 çıkacak mı bakalım, düşeni kıracak mı.

Sayfa 499/506 İlkİlk ... 399449489497498499500501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •