Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 499/532 ÝlkÝlk ... 399449489497498499500501509 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 3,985 - 3,992 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by temel analiz 1 Yazýyý Oku
    Deðerli ortaklar, deðerli HURGZ yatýrýmcýlarý...

Demirören SPK ya baþvurduðunda, hem DGZTE hem HURGZ vardý elimde...Açýlýþ fiyatýna zararýna HURGZ ý verdim, yine düþük açan DGZTE den ilave yaptým.90 gün çile çeke çeke bugünlere geldik...

HURGZ a muafiyet istenmesi, SPK nýn onay vermesi, Anayasamýzda yazan, Devlet, SPK, yatýrýmcýlarý korumakla yükümlüdür. Bu muafiyet tüm sermaye piyasasý yasalarýna, tüzüklere, tebliðlere ve en önemlisi Anayasa ya aykýrýdýr.. Ülkemizde kaybedilse bile AÝHM de kazanýlýr...

HURGZ an itibariyle, tüm pisliklerinden kurtulmuþ ve DEMÝRÖREN den 200 tr. civarý alacaklýdýr... Düþünün 400 milyon dolar yatýrdýðý iþtirakini bedava devrediyor.. 400 milyon kol kesmesine raðmen, bugün itibariyle DGZTE benzeri bir bilançoya sahip gibidir...Yani piyasa deðerinin 4 katý kadar bir kaybý absorve etmiþtir...Gelecekte, borçsuz ve zarar eden iþtirakten kurtulmuþ olarak çok iyi karlar edebilir...Reklam gelirleri DGZTE den 3-4 kat fazladýr, bildiðim kadarýyla...

Piyasa deðeri DGZTE den düþüktür.Çaðrý mahkemesini kazanma BEKLENTÝSÝ sürekli olacaktýr..

Deðerli DGZTE sahipleri....

Þu an itibariyle HURGZ da pozisyonum SIFIR...

Balýkadam, Efilda, Ýbrahim ve diðer DGZTE emektarlarý... HURGZ ýn gelecek potansiyeli üzerine çalýþalým, DGZTE için verdiðimiz emeði bu hususu çözmek için harcayalým...Nahkeme kazanýlýrsa zaten kafadan %80 kazanýrýz...Muafiyetin verdiði PANÝK ORTAMI, geçmiþte kol kesip zarar ettiklerimiz HURGZ kayýplarýný fazlasýyla çýkarma fýrsatý sunuyor olabilir...

Reklam gelirlerini, hürriyet ve posta,fotomaç Web sayfalarýnýn reklam ve týklamalarýný karþýlaþtýralým... Veee mantýklý ise Çaðrýya vereceðimiz Dgzte nin bir kýsmý ile HURGZ alalým... Ne dersiniz...

Ben þahsen, taþýdýðým DGZTE zlerin tümünü Çaðrýya vermeyip, kar kýsmýný tutacaðým...Sipekülatif ataklar için bekleteceðim....

400 milyon dolar, 2.500.000.000 TL kaybetmesine raðmen ayakta kalan ve bu kayýptan kurtulan bir HURGZ , borcu kalmayýp alacaðý olan bir HURGZ, reklam geliri kat ve kat DGZTE den fazla olan bir HURGZ ýn geleceði nasýl olabilir?

Bu hususlarý çözersek, DGZTE de Çaðrýdan dönen nakitimiz için bir fýrsat yakalayabiliriz, belki....

Asla yatýrým tavsiyesi deðildir Þu anda hiç HURGZ hissem yoktur...DGZTE ortaklarýmla tartýþma ve fikir teatisi içindir
    Sayýn temel analiz dostum,
    Hemen hemen ayný stratejiyi izlemiþiz. Demirören spk baþvurularýný yapana kadar portföyüm yarý yarýya hurgz ve dgzte idi. Hurgz icin muafiyet baþvurusunun ertesi gun ki seansta hurgz larýn yarýsýný dgzte ye cevirmistim 5.5x li fiyatlardan. Sonraki süreçte yine hurgz satip dgzte ye gecmeye devam ettim. Son spk kararina %85 dgzte %15 hurgz ile girdim.

Þükürler olsun ki doðru kararlar vermisim ve bu süreci borsanin tepetaklak olduðu bir donem de yara almadan kar ile kapatmak üzereyiz.

Þimdi sizin gibi bundan sonra ki süreçte neler yapabilirim onu düþünüyorum. Ama borsanýn durumu ortada, gün içi dalgalanmalar çok büyük. Bu sebeple bundan sonra nasýl kazanirimdan cok nasil kaybetmem stratejisi izleyecegim. Portföyümün yarýsýný borsa dýþýnda degerlendirmeyi düþünüyorum. Kalan yarýsýnýn yarýsý ile uzun vade diger yarisi ile de gun içi al-sat fýrsatlarý kollayacaðým. Ha baktým borsa da iþler yoluna girmeye baþladý diðer yarýsý ile de uzun vade hisse alirim.
    Ama þuna eminim bu saatten sonra uzun vade alacaðým hisseler arasýnda kesinlikle demirören hisseleri olmayacak. Ancak geliþmeler doðrultusunda kisa vadeli pozisyon alabilirim bu hisselerde.

Ýnanin þuanda bu hisselerden çok çok daha cazip geleceði parlak þirketler var. Yeter ki þu ortam birazcýk düzelsin ortam sakinlessin.
    Benim düþüncelerim bu þekilde. Saygýlar.

SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by temel analiz 1 Yazýyý Oku
    Deðerli ortaklar, deðerli HURGZ yatýrýmcýlarý...

Demirören SPK ya baþvurduðunda, hem DGZTE hem HURGZ vardý elimde...Açýlýþ fiyatýna zararýna HURGZ ý verdim, yine düþük açan DGZTE den ilave yaptým.90 gün çile çeke çeke bugünlere geldik...

HURGZ a muafiyet istenmesi, SPK nýn onay vermesi, Anayasamýzda yazan, Devlet, SPK, yatýrýmcýlarý korumakla yükümlüdür. Bu muafiyet tüm sermaye piyasasý yasalarýna, tüzüklere, tebliðlere ve en önemlisi Anayasa ya aykýrýdýr.. Ülkemizde kaybedilse bile AÝHM de kazanýlýr...

HURGZ an itibariyle, tüm pisliklerinden kurtulmuþ ve DEMÝRÖREN den 200 tr. civarý alacaklýdýr... Düþünün 400 milyon dolar yatýrdýðý iþtirakini bedava devrediyor.. 400 milyon kol kesmesine raðmen, bugün itibariyle DGZTE benzeri bir bilançoya sahip gibidir...Yani piyasa deðerinin 4 katý kadar bir kaybý absorve etmiþtir...Gelecekte, borçsuz ve zarar eden iþtirakten kurtulmuþ olarak çok iyi karlar edebilir...Reklam gelirleri DGZTE den 3-4 kat fazladýr, bildiðim kadarýyla...

Piyasa deðeri DGZTE den düþüktür.Çaðrý mahkemesini kazanma BEKLENTÝSÝ sürekli olacaktýr..

Deðerli DGZTE sahipleri....

Þu an itibariyle HURGZ da pozisyonum SIFIR...

Balýkadam, Efilda, Ýbrahim ve diðer DGZTE emektarlarý... HURGZ ýn gelecek potansiyeli üzerine çalýþalým, DGZTE için verdiðimiz emeði bu hususu çözmek için harcayalým...Nahkeme kazanýlýrsa zaten kafadan %80 kazanýrýz...Muafiyetin verdiði PANÝK ORTAMI, geçmiþte kol kesip zarar ettiklerimiz HURGZ kayýplarýný fazlasýyla çýkarma fýrsatý sunuyor olabilir...

Reklam gelirlerini, hürriyet ve posta,fotomaç Web sayfalarýnýn reklam ve týklamalarýný karþýlaþtýralým... Veee mantýklý ise Çaðrýya vereceðimiz Dgzte nin bir kýsmý ile HURGZ alalým... Ne dersiniz...

Ben þahsen, taþýdýðým DGZTE zlerin tümünü Çaðrýya vermeyip, kar kýsmýný tutacaðým...Sipekülatif ataklar için bekleteceðim....

400 milyon dolar, 2.500.000.000 TL kaybetmesine raðmen ayakta kalan ve bu kayýptan kurtulan bir HURGZ , borcu kalmayýp alacaðý olan bir HURGZ, reklam geliri kat ve kat DGZTE den fazla olan bir HURGZ ýn geleceði nasýl olabilir?

Bu hususlarý çözersek, DGZTE de Çaðrýdan dönen nakitimiz için bir fýrsat yakalayabiliriz, belki....

Asla yatýrým tavsiyesi deðildir Þu anda hiç HURGZ hissem yoktur...DGZTE ortaklarýmla tartýþma ve fikir teatisi içindir
    Sn Temek analiz 1, Hurgz kararý ülkede hukuka ve kurumlara güvenerek yatýrým yapýlmayacaðýn en net örneði oldu malesef. Mart ayýnda girdiðim dgzte çok þükür epey para kazandýrdý bana. Demirören e satýþ haberinden sonra üye oldum foruma. O zaman 3.70 civarýndaydý ve takip edenler bilir epey bir analiz yaptým hürriyete göre çok daha avantajýydý ve fiyatýn 3.70 olmasý anlamsýzdý. KY nýn elinden mali ucuza kapatmamalarý için çok uðraþtým. SPK ya olan güvenim benimde tamdý. Teblið çok açýktý. Tamamý Dgzte olan portföyü verip hurgz e geçtim. Hurgz 1.40 larý görüp Dgzte 5.80 deykende de tekrar aradaki marj kapanýnca dgzte ye tekrar geçtim. Ertesi haftada da spk kararý geldi. Büyük þans oldu benim için direkten döndüm son dakikada.

Patronu sahtekâr olan hiçbir firmaya yatýrým yapmayacaðým artýk. Hurgz kararý tam bir kanunsuzluk ancak kimi kime þikayet edeceksin de sonuç alacaksýn. Benim hiç ümidim yok davadan sonuç çýkacaðýna. O yüzden hem hurgz hemde dgzte benim için bitmiþtir. Çaðrýda hepsini verip çýkacaðým.

Benim tahminim en geç bu yýlýn sonuna kadar demirören medya ile hurgz ve dgzte birleþtirilecek ve süper bilançolu 2 firma demirörenin borçlu firmasýnýn içinde eriyip gidecek bunu göreceðiz. Uzun vadede hiçbir umut görmüyorum bu kaðýtlarda. Demirören medyanýn sadece bu yýl yaklaþýk 2 milyar tl kur zararý gelecek o zarar mümkün deðil çýkmaz.

Alýnacak çok güzel kaðýtlar yavaþ yavaþ portföyün % 10 ünü geçmeyecek þekilde 10 kaðýt alacaðým. Benimde stratejim bu olacak. Ama henüz dibi gördüðümüzü düþünmüyorum. Önce taban oluþumu yapmalý hisseler.

3. Teþekkürler, Balýkadam

4. Teþekkürler Ýbrahim bey

5. dgzte topiði kapandý mý yahu... kimseler yok

6. Dolar 6.11 i geçti. Yarýn veya en geç pazar açýklama yapar ve pazartesi Çaðrýyý 17 Aðustos MB alýþ kurunu esas alarak baþlatýr, çok büyük ihtimalle...

Keþke baþlatmayýp birkaç gün daha bekletse, hiç olmasa temettüyü çýkarýrdýk..

7. 3 kiþi kaldý

SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Burdayýz mallarý demirören e teslim etmeden bir yere gitmek yok.

SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 499/532 ÝlkÝlk ... 399449489497498499500501509 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •