Sayfa 5/147 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
Arama sonucu : 1191 madde; 33 - 40 arası.

Konu: VERUS - Verusa Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dobrowski Yazıyı Oku
    Borsa işi böyle, hisse almak çok kolay da biraz prim yapınca satmak zor. Hep biraz daha prim yapsın derdine düşüyor insan.
    Bu arada fırsat kaçıyor tabi. Bende dahilim buna
    Sanki bu günlerde bir hareket yapacak gibi duruyor hisse. Grafik olarak da çıkış için güçlenmiş görünüyor.
    Bana göre tabi.
    Ytd..
    İnşallah biraz daha kipirdarda ekrandaki zarar miktarim daha az görünür zarar azaldıkça bile mutlu oluyorum artık kârı geçtim manyak bi durum

2. Şaka gibi aha az kaldı derken adam inadına basıyor yahu
    Bana da mustehak ederi 3 lira olan şirketi 16 kusur liralardan alirsan daha çok soylenirsin yanlış anlaşılmasın kendime sitemdir zaten nesi yatırım tavsiyesi olabilir ki tablo ortada spek okuyorsan yatırımcısıni getirdiğin duruma bakta biraz vicdanınada kulak ver gerçi oda supheli

3. Petrol arama ruhsatını alamamış. Petrol ofisine vermişler. Sağ gösterip sol vurdular resmen.

4. Açılış beklediğimden iyi oldu. Sanırım bizden başka herkes haberi alıp satmış. Zaten son günlerde amansız bir şekilde satış baskısı vardı. Meğer nedeni buymuş. Her zamanki gibi en son ben ve benim gibiler duydu haberi. 😁

5. Hisse geri alımı için 16 milyon ayırmıştı ya ne kadar kaldı ondada bilmiyorum inşallah hatırlar

Sayfa 5/147 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •