25.1.3.1. maddesine göre Aralık ayında halka arz yapılacak.
Önümüzdeki hafta sonuna kadar yetiştirirler yüksek olasılıkla.
25.1.3.1. maddesine göre Aralık ayında halka arz yapılacak.
Önümüzdeki hafta sonuna kadar yetiştirirler yüksek olasılıkla.
Talep toplama tarihleri: 17-18 Aralık
Firma internet sitesinde yayınlandı.
https://www.arzum.com.tr/
Şunu da ekleyeyim:
T +1 ya da T + 2 geçerli değil. Kervan halka arzında da öyle olmuştu.
Yani hisse senedinizi, en geç 15.12 Salı günü satmanız gerekiyor.
Hayır 16.12 Çarşamba günü nakite dönülmesi gerekiyorRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1- Haklısınız. Ancak şunu unutmamak gerekli: Bu yıl halka arz edilen hisseler, PD/DD oranlarının yüksek olmasına rağmen tavan serisi yaptı. Diğer bazı tahtalarda da, öz sermayesini yemiş firmalar bile uzaya gitti.
2- Bu demek değil ki, kesinlikle Arzum'da da böyle olacak. Şirketin mali yapısının sağlam olmadığı ortada. Aksi savunulmadı zaten. Her şey olabilir. Herkesin aklı kendine. Kimse kimseye katıl ya da katılma deme hakkına sahip değil.
3- Yurt içi kurumsallar için %25
pay ayrılmış. Yüksek ihtimalle onlardan da fazla talep gelir. Bununla birlikte, tahta açıldıktan sonra %10, %21 görünce tamamen elden çıkarırlar gibi geliyor bana.
4- Ayrıca yurt dışı kurumsal yatırımcı çok akıllıymış da, yerli kurumsal ya da bireysel yatırımcılar değilmiş gibi düşünmek doğru değil (Yanlış anlaşılmasın, bu forumda öyle iddia edildi demiyorum.) Paranın dini, imanı, yerlisi yabancısı olmaz. Bu iş kâra bakar. Yabancı yatırımcılar, çok sağlam olan banka hisselerine, dünyadaki ya da ülkedeki trende göre sürekli olarak girip çıkıyorlar.
Son düzenleme : angaralı umut; 12-12-2020 saat: 09:17.
Yer İmleri