Bist 100'ü 1370'den beri sabırla taşıdım, altı ay boyunca. Düşüşü de yakalasaydım var ya şu an maddi problemleri olmayan biriydim. BİST güzel fırsat verdi, ama ben değerlendiremedim.
Bist 100'ü 1370'den beri sabırla taşıdım, altı ay boyunca. Düşüşü de yakalasaydım var ya şu an maddi problemleri olmayan biriydim. BİST güzel fırsat verdi, ama ben değerlendiremedim.
Yatırımımı "Vadem uzun, yarı param cebimde." prensibimle yaparım. Herkesçe bilinir ki yatırım değil, seçilen enstrüman ve yatırım tarzı zarar ettirebilir yatırımcıya.
Şiirim alyel Hoca'mın şahsında forumdaşlarıma gelsin:
BAHÇIVAN
Elinde bir makas
Çıt çıt çıt çıt çıt çıt
Bizi nasıl da güzel buduyor hayat
Duyuyorum
Dallarımızın
Gövdemizi çatırdatarak yürüyüşünü
Duyuyorum
Tomurcuklarımızın
Karmankarış rayihalarla çatlayışını
Elinde bir makas
Bizi nasıl da güzel buduyor hayat
Çıt çıt çıt çıt çıt çıt
![]()
Bir şiirimi daha bırakayım şuraya; belki dertli biri vardır, okur ve rahatlar:
İMTİHAN
Bir sırdır ki tıkırında demektir işlerin
Başa gelen imtihandır diyebiliyorsan
İşine karışmak gibi olmasın ama anladığım kadarıyla siz boğagiller familyasındansınız tek abi
Tüm yükselişleri yakalayıp düşüşleri kaçırıyorsunuz.
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor tek abi, ömür biter borsa da fırsatlar hiç bitmez.
Acele etmemek lazım, dip oluşumu tamamlansın, belki daha güzel fırsatlar geçer eline, belli mi olur.
Bu sefer hisse seçimini iyi yapın ve yapmanızı temenni ediyorum.
Kendinize haksızlık etmeyin tek abi,
Bu altı ay süren tl bazlı bistt rallisinde, sizden uzun süre bekleyen olmadı, çoğusu daha yolun başında döküldü, kimisi hiç kazanamadı.
İyisiniz iyi
Hamdım piştim yandım.
Trend takibi yapan biri için, gayet başarılısınız.![]()
Ben zaten fakirim o yüzden hiç tren takibi yapmam, bam bam, deliye her gün bayram
"Hergün para dağıtıyorlar burda"
bunu aklımızın bir köşesine yazalım. Unutmayalım
Hamdım Piştim Yandım
Bozkurt abi BİST 100'ü 1839'dan aldım, 1800 stopum.
Yer İmleri