Sayfa 5/207 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon
Arama sonucu : 1651 madde; 33 - 40 arası.

Konu: SAHOL - Sabancı Holding

1. Degerli arkadaşlar ben nacizane bir görüş bildirmek isterim. Bir ülkenin kalkınması için vizyonu onuda gercekleştirecek misyon sahibi insanlar olması lazım. Size kesin belirtiyorum. Bu ülke bir milim kalkınamaz. Buna. Sebeb unsurlar şunlardır. Psikoloji. felsefesi. din. Egitim. Kültürü. Sosyolojik yapısı. Kalkınmaya engeldir. Bütün kadınların en az iki yıllık ünüversite bitirmesi gerekir. Ne zaman sahillerin. Denizlerin park bahcelerin pırıl pırıl olur o zaman ilerlemekte bahsederim. Bina konut dik asfal yol yapmayı kalkınma sananlar yanılır uzun lafın özü ormanını yakan toplumun iki yakası bir olmaz. Ama ne acıdırki orman demek vatan demek diyorlar kimse bosuna efor harcaması bu ülkenin eti budu bu

2.  Alıntı Originally Posted by mustafa kemal Yazıyı Oku
    Degerli arkadaşlar ben nacizane bir görüş bildirmek isterim. Bir ülkenin kalkınması için vizyonu onuda gercekleştirecek misyon sahibi insanlar olması lazım. Size kesin belirtiyorum. Bu ülke bir milim kalkınamaz. Buna. Sebeb unsurlar şunlardır. Psikoloji. felsefesi. din. Egitim. Kültürü. Sosyolojik yapısı. Kalkınmaya engeldir. Bütün kadınların en az iki yıllık ünüversite bitirmesi gerekir. Ne zaman sahillerin. Denizlerin park bahcelerin pırıl pırıl olur o zaman ilerlemekte bahsederim. Bina konut dik asfal yol yapmayı kalkınma sananlar yanılır uzun lafın özü ormanını yakan toplumun iki yakası bir olmaz. Ama ne acıdırki orman demek vatan demek diyorlar kimse bosuna efor harcaması bu ülkenin eti budu bu
    Yeis ve yilginliga kapilmamak lazim.

Kurtulus Savasindan onceki donemi hatirlayin.

Dediginiz gibi iyi bir lider gelirse bu makus tarihi degistirebiliriz.

Ayrica biz millet olarak asla teslim olmayan bir ulusuz.

Misyonumuz mucadeledir bizim.

Bekamiz icin, Cumhuriyetimiz icin.

Aklı başında bir strateji bist 100 u açığa satıp Sahol pozisyonlarını dengelemek olurdu. Viop ta ters işlem için yuvalanan madrabazlarin da uzun süre endeksi tutabileceğini sanmıyorum. Benim yapabilecegim bir is degil ( fazladan heyecana ihtiyacim yok)
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4. Algı operasyonlarinin etkisi ile bardağın boş tarafını görmek çok doğal.
    Detaya girip tartışmayacagim ama Yaşıt olduğumuz arkadaslarin ben daha beterini görmedim demelerine çok şaşıyorum .

Şimdi borsada da endeks mühendisliği yaşıyoruz. Tıpkı algı mühendisliği ile çok kötü günleri unuttuğumuz gibi. Birkaç kağıtla endeksi tutarsın borsa yükseliyor dersin

Rabbim beterinden korusun diyelim ve Endeks mühendisliğinin oyununa gelmeden kazanmaya bakalım
    Son düzenleme : arpaci55; 05-01-2023 saat: 10:37.

Bu nasıl bir düşmanlıktır, bu nasıl bir kindir arkadaş, BOFA günlerdir sata sata bitiremedi malını.. Defolup gittiklerini bu gözler tez vakitte görecek inşallah...

Eski tabirle borsadan cacık olmaz. Bir yıl daha ötede vadeler için yatırım yapmamış olanlar borsadan çıkmazlarsa doğal seleksiyona ugrayacaklar.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Eski tabirle borsadan cacık olmaz. Bir yıl daha ötede vadeler için yatırım yapmamış olanlar borsadan çıkmazlarsa doğal seleksiyona ugrayacaklar.
    Borsaya yeni giren arkadaşlar soruyor,
    Hani, %300, %700, %1000 kazanılıyordu 20 gün oldu biz ne zaman kazanacağız? Diyorlar.
    Sen kazanmayı boş ver parayı ne yapacaksın ? Sabancı'nın, koçun, zorlu nun ortağı oldun otur kahveni höpürdet diyorum.
    Benimki şade olsun.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

ay sonu akbank ile bilanço ve temettü konuşmaya başlayacağız. sahol ün meyvesi olan temettüsünü yemeye 3 aydan az kaldı. köy evi projem çiziliyor, temettü geldiğinde kepçe çalışmaya başlar. şuan hisse fiyatı ve hareketlerine belki 1 sene bakmamak lazım, ömürden götürür.

Sayfa 5/207 İlkİlk ... 345671555105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •