Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
https://www.facebook.com/share/p/15Dtit5E7Zd/
Kuzuyu buldum![]()
bir halt olacağı yok.
Finansal okuryazar olması, kendi stratejisini yatırımcının kendisinin belirlemesi... Bunlar borsayı meslek hâline getiren önemli etmenler. Ötesi hayal kırıklığıdır.
Trendin ödü bokuna karışmış kuzu topiğine cebelleş olacqk diye.
Güneysuya kuzunun topiği aç diye tavsiye veriyor![]()
bir halt olacağı yok.
Şimdi burada çok büyük ipnelikle dönüyor , topik kaç zamandır kavgasız gürültüsüzdü çünkü kavga çıkaranlara buradan uzaklaştı , kaç gündür buraya kuzu yanaşıyor yancısı karadumanla bana saldırı ile başlayan hikaye diğer üyelerin onlara laf sokmasına kadar gitti , ikiside yalancı hayal satan kişilikler palavradan başka birşey yok.
imamoğlu hapiste değil dışarda diyen karaduman kafasındaki adamdan ne beklersin öteki chp ye çöktükleri için ralli olacak diyor ekime kadar ralli diyordu 1 ay önce şimdi aralık yapmış sonra çıkıyorlar biz analiz yaptık.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
2 nıcle yazanlar var burada yönetim bulsun bunları , kuzu ve karaduman bir daha bana bulaşırsanız kendi nıckimi buraya gömer giderim adam olun işinize bakın burayı manüpüle etmeyin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri