-
Zamanında tezsan takımda(camiş lojistik) şişecam grubu ile birleşmiş. Onunda arazizi istenbulda değerli yerdeymiş.
-
Sakal, Makal
Yahut
Aferin oğlum Ahmet
Sen bu yolda devam et.
Herifçioğlu Sen Mişel de koyvermiş sakalı
Neylesin bizim köyü, nitsin Mahmut Makal ı
Esmeri, sarışını, kumralı, kuzguni karası
Cebinde dört dilberin telefon numarası
Bir elinde telefon bir elinde kesesi
Uyyyy... Yesun oni nenesi
Yesun oni nenesi.
-
Benden başka akılsız var mıdır acaba bu kağıdı alıp da dünya tonu zararla bekleyen?
Moza denen kağıt sıfır hikayeyle ve bilanço ertelediği halde 2 liradan 7 lira olmuş, almış başını gitmiş.
Manvit türündekiler 9-10 ayda satış hikayesiyle 6 liradan olmuş 25 lira. Daha neler neler olmuş borsada.
Biz de demişiz ki bu kağıt dev holdingin, paşanın kontrolünde ve bakarsın paşa arz olur biraz faydası olur, ne mi olmuş (?) Bir kez olsun maliyetime bile gelmemiş, satamamışım, ağzımdaki dişleri dökmüşüm, saçımı beyazlatmışım, öyle çaresiz kalakalmışım.
Ve ne zaman alsam ruh sağlığım bozulmuş, bir gün 5 kuruş yukarı öbürgün 10 kuruş aşağı hareketlerini izler olmuşum.
Tekniği düzeltti demişim, öyle bir bilanço gelmiş ki 11 lira pahalı kalmış. Ah etsem bir dert, etmesem bin dert.
Zaten Bedri Rahmi 50'li yıllarda ne güzel özetlemiş hikayeyi, bizim yazdıklarımız solda sıfır kalmış. (YTD)
-
150 liralık malını 30 lira göster, onu anladık.
100 liralık malını 10 liraya devret, onu da anladık.
Milyonlarca lira borçlan, ikide bir tamirat yap, onu zaten anladık.
10 liraya imal ettiğini 11 liraya sat, onu çoktan anladık.
Peki hangi olumsuzluk yaşanıyor da, bayram önü yarım seansın son dakikasında 11.29 a sürüp bugün de 11.43 gösterdiğin halde 11.05 e geliyorsun, bunu neresinden tutup nasıl anlayacağız?
-
[QUOTE=Carusooo;886051]150 liralık malını 30 lira göster, onu anladık.
100 liralık malını 10 liraya devret, onu da anladık.
Milyonlarca lira borçlan, ikide bir tamirat yap, onu zaten anladık.
Peki hangi olumsuzluk yaşanıyor da, bayram önü yarım seansın son dakikasında 11.29 a sürüp
bugün de 11.43 gösterdiğin halde 11.05 e geliyorsun, bunu neresinden tutup nasıl anlayacağız?[/QUOanlayacagın birilerie gel gel yapıyorr sabır etmekten başka çaren yok kapa ekranı hiç bakma belli bi süre yoksa insanı çıldırtır
-
Her yeni gün takip edeceğim.
Her finansal raporu, her bağımsız denetim raporunu, basına yansıyan her haberi, her demeci takip edeceğim.
Her şeyi aklımın bir köşesine not edeceğim. Bununla da yetinmeyip bilgi edinme hakkı çerçevesinde lazım gelen bilgi ve belgeleri talep ederek onları da okuyacağım.
Madem ki hissedeyim ve bazı haklarım vardır, o zaman her fırsatta da yazacağım.
Konu sabırsa, her saniye takipte kalmak için sınırsız sabrım var.
Bugün milat oldu benim için, evet bugün milat olsun; daha fazla bilgilenmek ve daha sıkı takip etmek için start alıyorum diyelim.
Zaman içerisinde kamuoyuna açık olan ve müracaatla edinebileceğim bilgiler/belgeler üzerinden yorum yaparım inşallah.
Sağlıcakla kalın.
-
Sn Carusooo yazdiklariniza uzulmemek elde degil...6-7 ay once ayrılmıstım buradan hatırlarsanız...Hisseyi allayıp pullayanlar vardi...Film senaryoları yazanlar vardı..Ben onlari elestirince bana kızanlar vardı...Sahi ne oldu o arkadaslara ? Umarim en kısa zamanda zararınızı cikarirsiniz bu hissede..Selamlar...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Gunaydin Arkadaslar,
Denizli Cam i seviyorum... Neden mi?
Katma değerli urunler üretiyor. El emeği - goz nuru...
Saygideger - güven veren bir kuruma ait olduğunu düşünüyorum.
Dunya da bilgi - birikim olarak önemli bir sektör tecrübesine sahip olduğunu düşünüyorum.
Firmanin urettigi urunleri gözlemleyebiliyoruz. Bunun için Pasabahce Magazalarini gezmek yeterli oluyor tek basina.
Benim için daha pek cok sebep var.
Gelelim bir cok kişi için can sıkıcı konulara; hisse neden artmıyor borsaya paralel olarak, arazi değerlemesi, magazacilik hisse satisi vs vs ...
Zaman görecelidir arkadaşlar.. Bir yerde bir haksizlik olduğunu dusunuyorsaniz ve buna eminseniz er ya da gec bu haksizlik giderilecektir diye düşünüyorum. Herkes hak ettiğini elde eder bir sekilde. Doganin dengesi böyle.
Olumsuz gorusleriniz olabilir. Saygi duyarim.
Sahsen kulagimi kapadim ve bekliyorum. Beklemeye de devam edeceğim.
Alavere - dalavere yapanlar varsa eger ( ki her yerde olabilir bunlar.. bir bakmissiniz klavye basinda yazıyor bir bakmissiniz sandalye de yani basinizda oturuyor ve size akil vermeye calisiyor... ) onlar da havasini alirlar
) Tahminim aliyorlardir da... 
Atalarimiz güzel ozetlemis: "gunes balcikla sıvanmaz".
Denizli Cam i cok seviyorum diyerekten hepinize saygilarimi sunuyorum tekrardan.
En cok da fabrika da yüksek ateş onunde emek harcayan isçilerimize... Umarim onlar da hak ettikleri faydayi görürler bu değerli firmadan... Firmayi firma yapan en önemli unsurlardan kendileri...
Pozitif olun, pozitif kalin...
Saygilarimla
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri