Sayfa 50/213 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 393 - 400 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. Hocam bilgiler icin tesekkurler

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. @jamiryo hocam teknik işler mi bilinmez ama martı ve samat irdelerseniz memnun olurum.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. İsteklere yarın cevap verebileceğim arkadaşlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

4.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    İsteklere yarın cevap verebileceğim arkadaşlar.
    Alcar alabilir miyim

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Kozaa sondurum değerlendirmesi rica edebilirmiyim.şimdiden teşekkürler.

Yazılarımın tamamı 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104. , 107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye ve yatırım danışmanlığı niteliği taşımaz

6. hocam gsdho için de bir görsel bilgi alabilir miyim. saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by erol.ay98 Yazıyı Oku
    @jamiryo hocam teknik işler mi bilinmez ama martı ve samat irdelerseniz memnun olurum.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    merhaba,

MARTI,

piyasa değeri defter değerine göre düşük olan bir kağıt. B grubu. ciddi bir zarar açıklamış diye düşünüyorum. öte yandan aralıktan bu yana bir yükseliş trendinde gibi duruyor. aralık ta en dip olarak 0,31 gördükten sonra yükselişe geçmiş. 0,47 önemli bir yer gibi buranın üzerinde 0,50 ve 0,53 bantlarına hareket edebilir. uzun vade için bilançosuna bakmak gerekir diye düşünüyorum. bu tarz kağıtlarda tekniğe çok güvenemiyorum. kendi görüşümdür. YTD.

SAMAT,

hacmi çok düşük bir kağıt. olabilecek muhtemel destek ve dirençleri işaretledim. 1,16 önemli bir destek. buranın altında 1,08, ve 1,01 bantlarına gevşemeler olur. 1,20 direncini kırabilirse 1,32 ve 1,39 bantlarına hareketler olabilir. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

8.  Alıntı Originally Posted by sezkan Yazıyı Oku
    Alcar alabilir miyim

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ALCAR,

41,01 de gap bırakarak yükselmiş gibi. aralık sonunda bu yana bir yükseliş trendinde. trendin devam edebilmesi için 49,05 önemli bir nokta. burayı aşağı yönlü kırar ise destek olarak ve gevşeyebileceği noktaları işaretledim. 49,95 üzerinde 52,55, 54,62 bantlarına hareketler olabilir. YTD.

Sayfa 50/213 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •