Gecmisler olsun
Çok düşünmeycen
Beyin fazla zorlamaya gelmez
Gecmisler olsun
Çok düşünmeycen
Beyin fazla zorlamaya gelmez
geçmiş olsun abey,
bu beyin sana fazla felan derse dohtor
yarısını saraya bagişla
burda bekliyon ben
yazmayı bırakacak abiler
Allah ın verdiği bir yeteneği
size niye verdiğini bence bir kez daha düşünün
yazmak zor abi
eleştirmek zati kolay
kolay mı
zor mu
köpekbalığı ölene kadar yüzermiş
emekli olmazmış yane
yüzülecek çok deniz var
insan kulaçlarını sayar mı abi
japonlar dev akvaryumların içine küçük köpekbalığı atarmış
böylelikle balıklar daha fazla yüzer
lezzetlerini korurmuş
yani mümkünse denizde felan yüzmeyin
havuz herzaman dahagüvelidir mi felan filan
Topiği fil mezarlığına çevirdiniz....bea...! [emoji41]
dolar 10 tl olacak diyenleri gömecektik hani...? kendinizi gömmeyin yav.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Adem a.s. hem anasız, hem babasız. Havva anamız anasız, İsa a.s. ise babasız.
Insanın yaratılışının 3 aykırı versiyonu da uygulanmış. Mümkün.
Yani her 3 şekil de olabiliyor.
Ancak insana verilen anneli babalı yaratılış. Tabii bunun sosyolojik ve psikolojik yönleri de var. Aile, kavim icinde büyüme. Kultürü, bilgiyi, sorumluluğu devralma ve devam ettirme gibi.
. bea !. [emoji41]
Son düzenleme : 0101; 18-10-2018 saat: 13:05.
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yazim niye silinmis ki anlamadim.
"Evanjelikl baglantisini herkesten once gordun, bravo, Papaz Trump'i bile kutsadi tvlerde, yazilarin degerli oteki tarafa da yaz" demistim.
Her neyse, yetksiiz kardesim, tam senlik durumlar yine Kasikci pazarliklari basladi. Bu olaylar en fazla Halk Bankasini ilgilendiriyor. Yaz topigine de, gereksiz kirginlik yaratma.
Himmmmmmmm...Basliga şeytan gelmiş. Demek ki, cenaze namazi disinda da sorunlarimiz var. Foruma yazdiklarim, 50 yila yaklasan hayatim boyunca olusmus dunya goruslerimdir. Herhangi bir zorluk karsisinda bunlari degistirecek degilim, oturup aglayacak da degilim.
****** biri degilim, bunlarin ceremesi varsa ceremeyi cekerim. Herseye hazirim...Moralim olabilecek en ust duzeyde, aci yok yani...
@erefefik
Baslik hedefine ulasti, ismi lazim olmayan bir vatandasin balon oldugu kanitlandi. Oyleyse bir sarkiyla veda edeyim.
@erefefik
Yer İmleri