Sayfa 50/705 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 5635 madde; 393 - 400 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bugün yalova-pendik hızlı feribotla araç +sürücü 500 tl ödedim eski hisara 20 km daha uzak gidip arabalı vapura binseydim 390 verecektim yahut daha uzaktan osmangazi köprüsü nden geçseydim 750 liralarda para verecektim.

Bu rakamlar korkunç ve araçların kullanılmasını olanaksızlaştırıyor bu esasen ne bir fakirleşmedir. Yani benzini, vergisi, sigortası, bakımı, amortismanı hariç bir araçla bir köprü geçmeye bu parayı verirseniz o zaman bir yerden bir yere gitmek pek çok kişi için mümkün olmaz. Bu ise gerçekten fakirliktir.
    Istanbula gizli ilave vergi.

Anadolu ile bağlantısıda ister yük ister yolcu için ekstra yol vergisi.
    Istanbuldan dışarı çıkma ve girme diyor.

Alternatif Tren yada yada eşekle sefer.
    Birde yelkenli tekne artık nereye gidebilirse.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu herif hakikaten kripto, 1 numaralı kripto Bohçacıydı bir defa cumhurbaşkanlığını, bir defa da başbakanlığı reddetti, şimdi de bu çıktı karşımıza.
    abi bana kalırsa iktidara gelseydi gene cesaretin varsa mağun sandığı getir önümüze diyecekti

çok amatör

kılışdar da sandık diye diye gittiydi.

bize yazık oluyo soktukları deva gelecek cart curtta çatı parti yaptı kendine meclise giremicek adamlar

3. Dün akşam Habertürk'te köprü zammı konuşuldu iki kişi tartıştı birisi Mustafa Balbay % 450 civarı bir senede zam geldi dedi karşisinda Hasan Öztürk de dedi ki peki o zaman kaç liraydı kaç lira oldu söyle dedi onu söyleyemedi bir türlü , ben oransal olarak biliyorum falan filan, Ya sen bir muhalefet ediyorsan bir söz söylüyorsan her şeyiyle ortaya koymalısın , öyle haberi olmayacak şekilde hele bir de tersi çıkarsa onu nasıl böyle ifade edebilirsin yani, sen 10 liraydı ,diyeceksin ki 47 lira oldu kardeşim bu net tek tarafa geçiş ücreti vardı gidiş geliş ücretli oldu, daha dünyadan haberin yok, zaten o para senin için bir şey ifade etmiyor, ondan sonra çıkıyorsun pahalı oldu diye muhalefet ediyorsun yani bu memlekette bu işleri bu şekilde yapan insanlarla nasıl bir şey düzelebilir , bir arada yine 100 tane Villası 5 tane benzin istasyonu olan CHP nin eski çaycısı adam aynısını söylüyordu, neymiş fikirtepe'deki evlerin aidatları yüksekmiş , asgari ücretli bunu nasıl ödermiş ulan dangalak asgari ücretlinin ne işi var lüx rezidans dairesinde, yani fikirtepe'deki yeni yapılan lüks konutların aidatıyla ,milletin oturduğu ortalama daire aidat fiyatları arasında alaka yok, kapıcıları değil de temizlikçileri yok,yani kendi apartmanlarında , dünyadan haberi olmayan adamlar işte bunlarda, sonra konuşunca CHP'ye vuruyorsun bilmem ne oluyor.

Böyle Bağdat Caddesinde oturan adamlarla muhalefet yaparsan bu kadar olur ,ne köprü fiyatını bilir ne ekmek ne pirinç fiyatını bilir oraya çıkar millet geçinemiyor diye konuşur kendisi de her akşam 2 asgari ücret hesap öder.

Bu ülkedeki muhalefete konu olabilecek sermaye başka hiç bir yerde yok bunu kullanmayı bilmeyen veya hükümete yardımcı muhalefet de sadece bu ülkede var. Kırmızı kart çıkarırlar soytarılık başka bir şey değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dün akşam Habertürk'te köprü zammı konuşuldu iki kişi tartıştı birisi Mustafa Balbay % 450 civarı bir senede zam geldi dedi karşisinda Hasan Öztürk de dedi ki peki o zaman kaç liraydı kaç lira oldu söyle dedi onu söyleyemedi bir türlü , ben oransal olarak biliyorum falan filan, Ya sen bir muhalefet ediyorsan bir söz söylüyorsan her şeyiyle ortaya koymalısın , öyle haberi olmayacak şekilde hele bir de tersi çıkarsa onu nasıl böyle ifade edebilirsin yani, sen 10 liraydı ,diyeceksin ki 47 lira oldu kardeşim bu net tek tarafa geçiş ücreti vardı gidiş geliş ücretli oldu, daha dünyadan haberin yok, zaten o para senin için bir şey ifade etmiyor, ondan sonra çıkıyorsun pahalı oldu diye muhalefet ediyorsun yani bu memlekette bu işleri bu şekilde yapan insanlarla nasıl bir şey düzelebilir , bir arada yine 100 tane Villası 5 tane benzin istasyonu olan CHP nin eski çaycısı adam aynısını söylüyordu, neymiş fikirtepe'deki evlerin aidatları yüksekmiş , asgari ücretli bunu nasıl ödermiş ulan dangalak asgari ücretlinin ne işi var lüx rezidans dairesinde, yani fikirtepe'deki yeni yapılan lüks konutların aidatıyla ,milletin oturduğu ortalama daire aidat fiyatları arasında alaka yok, kapıcıları değil de temizlikçileri yok,yani kendi apartmanlarında , dünyadan haberi olmayan adamlar işte bunlarda, sonra konuşunca CHP'ye vuruyorsun bilmem ne oluyor.

Böyle Bağdat Caddesinde oturan adamlarla muhalefet yaparsan bu kadar olur ,ne köprü fiyatını bilir ne ekmek ne pirinç fiyatını bilir oraya çıkar millet geçinemiyor diye konuşur kendisi de her akşam 2 asgari ücret hesap öder.

Bu ülkedeki muhalefete konu olabilecek sermaye başka hiç bir yerde yok bunu kullanmayı bilmeyen veya hükümete yardımcı muhalefet de sadece bu ülkede var. Kırmızı kart çıkarırlar soytarılık başka bir şey değil.
    ++++++++ itibarın sağolsun desidero abi

aynen max paynen diyorum

5. Adamın biri trenle yolculuk ederken bir elma çıkarmış karşısında oturan adama. Bu elma adamın kafasının çalıştırır demiş. Karşıda ki adam denemek için bir tane almış yemiş. Değişken bir şey yok. Sonra bir tane daha almış yemiş değişen bir şey yok. Üçüncüyü almış yemiş demiş ki sen beni kazıklıyorsun. Bak şimdi işe yarıyor kafan çalışmaya başladı. Bizimkiler kaçıncı elmayı yiyecek hala tık yok.

6. Emekliler 'Emekli Yılı'nın değerini bilemediler.
    Alın yıl bitti,
    trenlerde uygulanan %10
    otobüslerde uygulanan %20 indirim kaldırıldı.

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Emekliler 'Emekli Yılı'nın değerini bilemediler.
    Alın yıl bitti,
    trenlerde uygulanan %10
    otobüslerde uygulanan %20 indirim kaldırıldı.
    https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiy...X0G5O2H3r4opGA

aile yılı geldi

ana baba bacı gardaş herkes mutlu

ilk çocuğa 5 bin tela

yani 150 dolares de hadi

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://www.ntv.com.tr/galeri/turkiy...X0G5O2H3r4opGA

aile yılı geldi

ana baba bacı gardaş herkes mutlu

ilk çocuğa 5 bin tela

yani 150 dolares de hadi
    5 bin tela iyiymiş Şimdiki gençler şanslı.
    Bizim zamanımızda nerde bu destek.
    Herkes konuşur A.K.P yapar.

Sayfa 50/705 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •