Sayfa 49/729 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 5826 madde; 385 - 392 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Acaba burada sel-çük genel geçer ı dinleyen var mıdır, savaş çük diye bir kripto cu dinledim bir iki kez ama kriptocular da çok eğlenceli oyun koltuğunda oturan barzolar, ama savaş daha ciddi bir herif ona bir eleştiri yapmıyorum elinden geleni konuşuyor, o kadar olur.

Ama Sel çük ün laflarını bir ara çok dinleyen vardı

Herkeşte para var nereye bağlasam diyor o zaman kardeşim 25 yıla yakın bu hükümet var hem paran var hem yok diye ağlanıyorsun o zaman hükümet sana para yaptırmış alsaydı cebinden o zaman olmazdı mesela demezler mi?

Şaka tabii burada ki arkadaşlar toplumun azınlığı olur.

Sel-çük herkese dolar alın derken doları TL ye karşı shortlamış yıllarca

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ceza verme yetkiniz hala var mı?

Millet bilsin de ona göre fiyat versin
    var tabii ki..

tüm yetkilerim aynen devam....
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    KKM devam ediyor.
    Vade dönüşü 3 seçenek var;
    1) % 23,75 faiz ile DDKKM olarak devam etmek
    2) Dövize dönmek
    3) Bankanın teklif edeceği orandan düz mevduata dönmek.

Not : Bu seçenekler arkasında kısmi de yapılabilir.
    Yarısı dövize yarısı düz mevduata
    Yarısı düz mevduata yarısı DDKKM devam gibi
    Hanım emekli olunca takibi bıraktım. Kkm den düz mevduata dönene ek bişey veriyorlar mı yoksa düz mevduat ne ise o mu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hanım emekli olunca takibi bıraktım. Kkm den düz mevduata dönene ek bişey veriyorlar mı yoksa düz mevduat ne ise o mu
    İşte 100 günlüğüne ek verilmiş hali % 45,50
    32 güne % 46 veriliyordu.
    Tabi bu bankadan bankaya değişiyor.
    DDKKM hangi bankada ise ilgili bankaya sormalısınız

5. Bugün yalova-pendik hızlı feribotla araç +sürücü 500 tl ödedim eski hisara 20 km daha uzak gidip arabalı vapura binseydim 390 verecektim yahut daha uzaktan osmangazi köprüsü nden geçseydim 750 liralarda para verecektim.

Bu rakamlar korkunç ve araçların kullanılmasını olanaksızlaştırıyor bu esasen ne bir fakirleşmedir. Yani benzini, vergisi, sigortası, bakımı, amortismanı hariç bir araçla bir köprü geçmeye bu parayı verirseniz o zaman bir yerden bir yere gitmek pek çok kişi için mümkün olmaz. Bu ise gerçekten fakirliktir.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ege ustadım watşapa mı kaysak napsak
    Şimdi son karar ne oldu, kayıyormuyuz , kayacaksak nereye kayacaz, merakla bekliyoruz.

Bu herif hakikaten kripto, 1 numaralı kripto Bohçacıydı bir defa cumhurbaşkanlığını, bir defa da başbakanlığı reddetti, şimdi de bu çıktı karşımıza.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 49/729 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •