PNSUT - Pınar Süt
PNSUT - Pınar Süt
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Pınar süt forumu açılmış!
Bu göklerden gelen bir işaret mi acaba?![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Acemşah hocam hay dilen gurban olam hocam bu kağıt fıtık etti benim bilgili donanımlı hocalarının yolgösterici yorumlarını dörtgözle bekliyorum
Neden fıtık ediyor kar bilemiyorum lakin İstanbulun çok değerli yerlerindeki iştiraklerere ait gökdelen rezidanslar la cevrilmiş araziler arsalar değer kazanmış ve tekrardan proje satış veya devir gibi kıymetli işler olması hasabiyle elinizden almak bedavaya toplamak için bu fıtık hareketleri olmuş oluyor olabilir diye değerlendirilebilir...
Ümraniye Merter Maslak arsalarının toplamı bile milyar dolar ederken borsadaki 100 milyon dolar deger ancak sizin sabredip bedavaya toplamanız için bir fırsattır ... Sabreden zengin olur gibi duruyor
https://www.arkiv.com.tr/proje/pinar...t-projesi/2702
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Projelendirmesi yapılmıştı eskiden zaten yıla bakarsanız 2013.. lakin araya giren krizler cesitli olaylar projenin gerçeğe dönmesine engel oldu.
Bugün ise o 20 dönüm arazi milyon dolarlık rezidanların ortasında kaldığı için çok daha değerli hale geldi. Artık yakında ya satarlar yada kendileri gökdelen yaparlar.
Merter cicarındaki arazi ve özelikle Maslak Aslantepe dağıtım merkezi çok daha büyük değerdeve yanı başına trikyonluk inşaat başladı .
Müteahhitler peşinde.
Borsanın gizli gayrimenkul zengini olmasına çok şasırdım.
Ege'de özellikle eski antik kentlerin yakınlarında sürüsüyle arsa arazileri var.
Borsa ederi 100 milyon dolar.
4 fabrikanın ederi en az 1 milyar dolar..
1 milyar dolar civarında arsa arazi iştirak vs var toplam 2 milyar dolar eserinde varlık ve borsada
100 milyon dolarda..
Atı arabayı biraz sattım bu sütçü beygirine yükledim...
Kim bilir belki sütçü beygiri Jony gitara dönüşür..:wave:
Néy Nâmé...!
Sn Acemşah
İstanbul da mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak Yaşar Holdingin İstanbul da 1 milyar dolar edecek arazisi yok...
500 milyon dolar edecek de arazisi yok....
300 milyon dolar edecek de arazisi de yok....
Varsa buyrun bizimle paylaşın....
Sahibinden.com a girdim.(https://www.sahibinden.com/ilan/emla...25056330/detay)
Ümraniye de en pahalı villa nın fiyatı 85.000.000 tl
Brüt 375 m2
20 dönümde bunlardan 57 tane yapsanız(site içi yol-otopark-ortak kullanım alanları yokmuş sayalım) bunu da müteahitle %50-50 paylaşsanız 69 milyon dolar gelir elde edersiniz...
Hepsini 85 milyon tl den satabildiniz kabuluyle...
1 milyar doları sanki fındık fıstık parası imiş gibi paylaşmışınız...
Ciddi paralar bunlar...
Extra Not:Ümraniye de 2,2 milyon dolara villa alan da ne biliyim.....
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Günaydın pınar süt ailesi , Acemşah hocam sizi burada görmek ne güzel kalın sağlıcakla
Yer İmleri