Pegasus Emirler vermiştim uzun bir miktar gerçekleşmiş...
Gün içi için 148.475 2. Kez short...
5 lira alsak uzayacağız hemen de, bakalım...
Pegasus Emirler vermiştim uzun bir miktar gerçekleşmiş...
Gün içi için 148.475 2. Kez short...
5 lira alsak uzayacağız hemen de, bakalım...
Rica ederim, cevabı bilsem donuma kadar para eden ne varsa satar işleme girerdim.
"Teknik analiz ihtimallerin bileşkesidir. Bazen bu ihtimaller ortak bir rotada birleşir. bazen o noktada bir çok rota belirir.
Önemli olan hangi noktada olduğunu sağlıklı tespit edebilmektir. sonrası strateji ve sistem.."
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
04 : *Libya Ulusal Mütabakat Hükümeti'ne göre Hafter'e bağlı güçler saldırılarına devam etmek için Trablus'un güneyinde toplanıyor- TRT Haber
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
1 : *Libya hükümetine bağlı askeri kaynaklar, BAE'ye ait zırhlı araç ve topların hefter milislerinin ana karargahı olan Terhune'ye ulaştığını açıladı-
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Libya tekrar karışacak gibi...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Yer İmleri