Sayfa 500/1003 İlkİlk ... 4004504904984995005015025105506001000 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem sporun en büyük silahı eregl idi , kendi hikayelerinden dolayı game over oldu.Endeks ağırlığı yanlış hatırlamıyorsam %10 larda idi şimdi %7 lere düştü.
    Bademler şimdi kuşu endeks ağırlığını %5 lere getirdi ana makina bu hacim ve yön verme bunda bilanço döneminde bunu kullanıcaklarını düşünüyorum bankalarla , seneryom şu DOW da bilanço dönemi %8-10 arası yukarı hareket bekliyorum pıst 100 de 12-14 yukarı hareket eylük ekim global ve bizde satışlar , bilanço dönemi kuş ta beklentim 56-57 bandı.Şimdilik ben vurkaç olarak değerlendirmeye çalışıyorum.
    Yükselince konulmuyor graflar pıst 100 ve dow grafı.
    14.07.2022 görüşümüzü belirttik zaten.
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Tam da karakemal yunanla bizi savastiriyodu borsanın ralli yapacağı tuttu iyimi

3. satıs yerse avrupa sebep bellı rusya gazı kesecek denıp kılıf uydurulmus sımdıden onu da unutmayın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4. 1000 lot ykb 1 günde 50 bin bırakmış... fena para değil.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yazıyı kopyalayıp yapıştırayım, niçin ralli demiş sen okursan anlarsın, ben anlayamadım.
    Bank of America'nın Baş Yatırım Stratejisti, önümüzdeki haftalarda hisse senetlerinde bir ralli görülmesini beklediğini açıkladı.

Stratejist Michael Hartnett, BofA'nın Temmuz ayı Fon Yöneticisi Anketi'nden (FMS) elde edilen sonuçların “korkunç düzeyde bir yatırımcı karamsarlığı†gösterdiğini ifade etti. Küresel büyüme beklentileri tüm zamanların en düşük seviyesindeyken, resesyon beklentisi Mayıs 2020'den bu yana en yüksek düzeye ulaşmış durumda.

Hartnett'e göre, yatırımcılar arasındaki genel ruh hali hâlâ “stagflasyonistâ€. Bunun arkasında şirketlerin güçlü bilançolara sahip olması, daha az yatırım harcaması yapması ve geri alımlara öncelik vermeye çalışması yatıyor.

Hartnett, araştırma notunda şöyle belirtiyor:

"Yatırımcılar, Fed'in faizleri ~150 baz puan daha artırmasını bekliyor. PCE enflasyonunun %4'ün altında olması Fed pivotu için en olası katalizör. Yatırımcıların 'boğa düzleşmesi' getiri eğrisi beklemesi nedeniyle tahvil getirisi beklentileri 3 yılın en düşük seviyelerinde. FMS nakit seviyeleri, yatırımcıların Lehman seviyelerinin altında riske maruz kalmasıyla %5,6'dan (Ekim 2001'den bu yana en yüksek) %6,1'e yükseliyor."

BofA Boğa ve Ayı Göstergesi 0'ı gösterirken maksimum düşüş sinyali veriyor. Yatırımcıların ABD doları ve petrol/emtiadaki long pozisyonlanları ekstrem seviyelere gelirken, hisse senetlerine tahsisler Ekim 2008'den bu yana en düşük düzeye indi.

Fed'in Noel'de faiz artırımını durdurması ve TÜFE'nin de soğuması durumunda Hartnett, short nakit/long hisse senetleri gibi karşıt işlemler görebileceğimizi belirtiyor
    Anlamasan uzaya gideceğini nereden bildin bir önceki yorumun öyle .
    DOW da haftalık 200 lük ortalama altı kapanışlarda bu bofanın raporuna bakarız ozaman uygulamalı anlatırım.
    ama sende teknik konulara inanmıyorsun bu yüzden benim anlatacaklarım senin işine gelmez.
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53

6. Temkinli olun piyasalar bile neden yukarı hareket yaptığını bilmiyor
    FORMASYON AVCISI 53

7. Koskoca baş stratejist üüüle dediyse olur dedim, sindoma abi sende bana şimdi buzağın altında öküz arattırma işte
    Kasadaki cetonlar niye eksiliyor, bademler kaçıyormu masadan, biz bize mi kalıcaz
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Temkinli olun piyasalar bile neden yukarı hareket yaptığını bilmiyor
    ABD de enflasyon tepe yaptı bu kadar basit, eurusd nin de btc binde herşeyin dolara karşı değer kazanma.nedeni bu.

Sayfa 500/1003 İlkİlk ... 4004504904984995005015025105506001000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •