Yüzde 25 olarak uygulanacak kurumlar vergisi, finansal kiralama, faktoring, elektronik ödeme şirketleri, sermaye piyasası kurumları, sigorta şirketlerinde %30 olacak- Bloomberg HT
Yüzde 25 olarak uygulanacak kurumlar vergisi, finansal kiralama, faktoring, elektronik ödeme şirketleri, sermaye piyasası kurumları, sigorta şirketlerinde %30 olacak- Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 2023 yılı sonuna kadar yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için katına çıkarıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kurumların aktifindeki gayrimenkullere uygulanan Katma Değer Vergisi istisnası kaldırılıyor
- Kurumların aktifindeki gayrimenkullere uygulanan %50 kurumlar vergisi indirimi %25'e düşürülecek-Bloomberg HT
Vergi cennetlerine göçmek farz oluyor galiba.
Beni bile bu deli dumrul vergileri yıldırdı.İçik dahil.İçmediğim halde ne bu üretici düşmanlığı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Emekli SGK maaş artışı bellimi?
Tüketici düşmanlığıda var yani.
Yer İmleri