Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 502/934 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 4,009 - 4,016 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. keko yu ve avanelerını azıcık tanımış ısem erbos ta

şu an düşükten mal toblamak ıcın

hısseyı aşağı basabılme ıhtımallerı çok yüksek

gıt gel lerı

alçalt yukseltlerı çok severler avaneler

acaba bugun bastılar mı yoksa aşgı ya da b azartesı yukarı mı olur

veya bazetersı de 3 kademe aşağı basıb sonra yukarı mı olur

ya yükselecek ya düşecek

ama avaneler mal almak ıstıyorlar ıse sabıt de tutabılır ler sıkılan satısın dıye

anele nın hareketını begendım bugun kabanış şık oldu dunku sılver kabanışı gıbı oldu

yatıtım tavsıyesı degıldır

neyse dostlar herkese iyi akşamlar diliyorum...p.tesi görüşmek üzere....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    keko yu ve avanelerını azıcık tanımış ısem erbos ta

şu an düşükten mal toblamak ıcın

hısseyı aşağı basabılme ıhtımallerı çok yüksek

gıt gel lerı

alçalt yukseltlerı çok severler avaneler

acaba bugun bastılar mı yoksa aşgı ya da b azartesı yukarı mı olur

veya bazetersı de 3 kademe aşağı basıb sonra yukarı mı olur

ya yükselecek ya düşecek

ama avaneler mal almak ıstıyorlar ıse sabıt de tutabılır ler sıkılan satısın dıye

anele nın hareketını begendım bugun kabanış şık oldu dunku sılver kabanışı gıbı oldu

Şimdi sn.keko dün sattım dedi. Malım 46500 ve deniz yatırım dedi. Deniz yatırım uzun süredir takasta hareketi yok neredeyse 2 3 aydır 600 700 bin civarı. Dün net 130 140 bin mal satıldı denizden. Sn.keko bu malı aldiysa alalı uzun süre olmalı. Bu oranda mali da olmadığına göre kendi beyanı aynı kurumda tesadüf satış yapıldı. Yada daha fazla mali vardı. Yada dediginiz gibi avanesi var. Ama bu avane işi bağlandı bugün artık. Şubat 2. Yarısına Citi satışları damga vuracak. Yatırım finans satışa geçti. Arada vergi dairesi var. Yabancı satıyor ve vergi dairesi az geldi Şubat 2. Yarısı gündemi olacak. Ayrıca iddianıza istinaden sn.keko nun son 1000 mesajını okudum tek tek. En çok MaşaAllah kelimesi geçiyor. Yani alnı secdeye yakın biri. Tşk. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Şimdi sn.keko dün sattım dedi. Malım 46500 ve deniz yatırım dedi. Deniz yatırım uzun süredir takasta hareketi yok neredeyse 2 3 aydır 600 700 bin civarı. Dün net 130 140 bin mal satıldı denizden. Sn.keko bu malı aldiysa alalı uzun süre olmalı. Bu oranda mali da olmadığına göre kendi beyanı aynı kurumda tesadüf satış yapıldı. Yada daha fazla mali vardı. Yada dediginiz gibi avanesi var. Ama bu avane işi bağlandı bugün artık. Şubat 2. Yarısına Citi satışları damga vuracak. Yatırım finans satışa geçti. Arada vergi dairesi var. Yabancı satıyor ve vergi dairesi az geldi Şubat 2. Yarısı gündemi olacak. Ayrıca iddianıza istinaden sn.keko nun son 1000 mesajını okudum tek tek. En çok MaşaAllah kelimesi geçiyor. Yani alnı secdeye yakın biri. Tşk. Ytd

hacam şu alnı secdeye yakını bir kenara bırak. benim bir kaynım var geçenlerde cami cemaatı adamı camiden kovdu bir daha bu camiye gelme demişler. adam önüne geleni dolandırıyor ve dini de yaptıgına alet ediyor. fetocuların da alnı secdeye yakın ama para nerede, fetocular oradalar. herkes yaptıgından sorumludur. kimse onların bu davranışını islama fatura etmesin

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    hacam şu alnı secdeye yakını bir kenara bırak. benim bir kaynım var geçenlerde cami cemaatı adamı camiden kovdu bir daha bu camiye gelme demişler. adam önüne geleni dolandırıyor ve dini de yaptıgına alet ediyor. fetocuların da alnı secdeye yakın ama para nerede, fetocular oradalar. herkes yaptıgından sorumludur. kimse onların bu davranışını islama fatura etmesin
    Sn.emekli ironi olarak yazdım. Yoksa hepimiz Müslümanız Elhamdülillah

erbosu neredeyse bir yıl oldu hiç almadım..şu anda da almayı düşünmüyorum...aldıklarımı zaten burada paylaştım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. ızcı dayı

malı satmış olabılır
    eskı borsacılar ıcın bır kural vardır

malı sattılar ıse sayfasında yanı buraya gelıb yazmazlar

kımseyı etkilememek ıcın veya etkı altında bırakmamak ıcın ben malı boşattltım diyemezler

Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    ızcı dayı

malı satmış olabılır
    eskı borsacılar ıcın bır kural vardır

malı sattılar ıse sayfasında yanı buraya gelıb yazmazlar

kımseyı etkilememek ıcın veya etkı altında bırakmamak ıcın ben malı boşattltım diyemezler

Ya kardeşim izciyi tanımadığın belli...gelmiş burada senaryo yazıyorsun...bu topikde birkaç günden beri seviye çok düştü...hissenin düşüşünü bile bu hisseye bilgi anlamında en çok katkıda bulunan kişilere yükleyenler türedi...izci yazmamakta yerden göğe haklı...hissenette izci kalitesinde kişilerin sayısı maalesef bir elin beş parmağını geçmez...kıymetini bilin...boş boş yazılar yazmayın...hiçbirşey yapamıyorsan sessizce otur...

Sayfa 502/934 İlkİlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •